Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Min szoktál zenét hallgatni?

Min szoktál zenét hallgatni?

Figyelt kérdés
MP3(4,5)-on/-en/-ön vagy telefonon szoktatok zenét hallgatni? Miért? Szerintetek melyiken jobb?
2011. febr. 18. 16:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Telefonon, mert mindig kéznél van! De ha nálunk is megjelenik a Samsung Galaxy Wi-fi 5.0, ami az iPod touch-nak az Androidos ellenfele, akkor lehet beszerzek egyet! :)
2011. febr. 18. 16:11
 2/11 anonim válasza:
Philips go gear mp3 lejátszóm van. Imádom! A telefonom is tud mp3-at de nekem jobban bejön egy külön kis kütyü erre :)
2011. febr. 18. 16:12
 3/11 anonim ***** válasza:
iphone-on, mert nekem tökéletesen megfelel, amíg megyek valahova. Nem szeretek 28 féle kütyüt magammal cipelni, erre meg bőven ráfér az összes szám amit hallgatok.
2011. febr. 18. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Telefonon hallgatok zenét.

Szerintem marhaság több tíz ezer Ft-ért venni külön mp3 lejátszót.

Külön fényképezőgépet venni még megértem de mp3 lejátszónak nincs értelme.

2011. febr. 18. 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
beteszem két szelet kenyér közé a cd-t és úgy hallgatom.
2011. febr. 18. 16:39
 6/11 anonim ***** válasza:
iPhone 4-en
2011. febr. 18. 17:19
 7/11 anonim válasza:

ha van olyan telefonod ami lejátsza a zenét (általában már mindenkinek olyan van)

akkor telefonon mert semmi értelme nincs 2-őt hordani ha egyben van a kettő 2in 1

2011. febr. 18. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:

MP3-on, mert a telefonom memóriája véges és sajnos nem bővíthető memóriakártyával. Így csak 15, max 20 számot tudok rá fölpakolni mp3-ban. Csak ezért meg nem fogok másik divat-telefont venni magamnak.

Ha otthon vagyok, a laptopomról mennek a cd-k.

2011. febr. 18. 17:30
 9/11 Panda Péter ***** válasza:

aki azon a véleményen van, hogy nincs értelme a külön lejátszónak, az nyilvánvalóan eddig csak istentelen gagyi lejátszóval találkozott (vagy istentelenül igénytelen zenét hallgat. flame-wart elkerülendő, kinek nem inge...)

egy dedikált lejátszóban sokkal jobb hardver van (zeneileg persze, gondolok DAC-ra, erősítőre) mint egy telefonban. persze átlagos zenehallgatásra jó a telefon is, de minőségire már nemigen, mivel sok telefon még nem ismeri a veszteségmentes zenei formátumokat (példának okáért a FLAC-ot).

ha olcsón kell jó lejátszó, csak zenére, akkor a sandisk sansa clip+-t ajánlom. aki profibbra vágyik, annak cowon j3.

BTW én egy Creative Zen-t használok szintén Creative Aurvana Live! fejhallgatóval, bár már a lejátszónak érik a cseréje.

2011. febr. 18. 18:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Odahaza csak az MP3-al. Sokkal szebb a hangja, mint a mobilnak. N 5230-am van, gyári fejhallgatóval, és mindig hallok zörejeket rajta.
2011. febr. 18. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!