Hogy lehet fülhallgatóval számítógépen zenét hallgatni?
1. Milyen jelzés van ahhoz az első csatlakozóhoz "rajzolva"?
2. Milyen típusú az alaplap?
3. Van külön hangkártyája?
4. Lehet az előlapi aljzat nincs csatlakoztatva az alaplapra /igaz akkor nem is sisteregne/
Te egyet kérdeztél, nekem meg válasz helyett, 3-at kell..
Üdv: StMiklos
Nem tudom ASUS-od van-e, ez nálam asus betegség, de inkább fogyatékosság, mert az első lyuk az üres - nálam mégcsak nem is sistereg - .Süket.
Én azt csináltam, ha a fejhallgatót akarom hallgatni átdogom a hosszabitó végébe a dugójájá, vagy megcserélem a hanfaléval. Öt100-ért lehet venni 1 kétméteres hosszabitót, és kész
14:26 --> "fülhallgató jelzés van".. többire sajnos nem tudok válaszolni..
A cd-dvd meghajtó alatt van, ahol próbáltam bedugni..
Hangfalat bedugni a gép hátulján kell a hangkártya csatlakozójába. Nagy valószínűségegel három lyuk lesz ott, az egyik a hangfalé a másik a mikrofonnak a harmadik passz. Valószínűleg a zöld lesz a nyerő választás. Miután nincs más ilyen típusú lyuk nem lehet összekeverni)
A fülhallgatót is dughatod ide, de célszerűbb a hangfalba bedugni. A legtöbb hangfalon van ilyen lehetőség, Általában azon amelyiken a hangerőszabályzó gomb is található.
Ha semmilyen hang nincs akkor.
1 Nem jó helyre dugtad a cuccot
2 Nem telepítetted a hangkártyát
Remélem tudtam segíteni
Első vagyok.. A DVD meghajtó alatt, /válaszod szerint igen/, vagy a DVD kinyíló tálcája alatt, még magán a DVD meghajtó előlapján?
Ha utóbbi, már van válasz..
Ha az első, az alaplap típusa kellene a válaszhoz, bár a jelzett helyen nem szokott csatlakozó lenni..
Üdv: StMiklos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!