Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy lehet fülhallgatóval...

Hogy lehet fülhallgatóval számítógépen zenét hallgatni?

Figyelt kérdés
Egyszerű fülhallgatóról van szó, amilyet az mp3 lejátszókkal adnak. Van hangfalam;annak helyére ha bedugom a fülhallgatót, megy, de ha a sz.gépen elől dugom be, ott csak "sistergés" hallatszik, de a zene nem megy. Kérlek ne nézzetek hülyének, nem vágom ezeket a dolgokat :D:D
2010. jan. 7. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:

1. Milyen jelzés van ahhoz az első csatlakozóhoz "rajzolva"?

2. Milyen típusú az alaplap?

3. Van külön hangkártyája?

4. Lehet az előlapi aljzat nincs csatlakoztatva az alaplapra /igaz akkor nem is sisteregne/

Te egyet kérdeztél, nekem meg válasz helyett, 3-at kell..

Üdv: StMiklos

2010. jan. 7. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha elől dugod be, akkor a cd-dvd meghajtóba dugtad. Ott csak akkor fog szólni ha beteszel egy cd-t és ott hallgatod.
2010. jan. 7. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom ASUS-od van-e, ez nálam asus betegség, de inkább fogyatékosság, mert az első lyuk az üres - nálam mégcsak nem is sistereg - .Süket.

Én azt csináltam, ha a fejhallgatót akarom hallgatni átdogom a hosszabitó végébe a dugójájá, vagy megcserélem a hanfaléval. Öt100-ért lehet venni 1 kétméteres hosszabitót, és kész

2010. jan. 7. 14:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs. a "dugójájá egyenlő a jack (dzsek) dugóval
2010. jan. 7. 14:34
 5/8 A kérdező kommentje:

14:26 --> "fülhallgató jelzés van".. többire sajnos nem tudok válaszolni..

A cd-dvd meghajtó alatt van, ahol próbáltam bedugni..

2010. jan. 7. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Hangfalat bedugni a gép hátulján kell a hangkártya csatlakozójába. Nagy valószínűségegel három lyuk lesz ott, az egyik a hangfalé a másik a mikrofonnak a harmadik passz. Valószínűleg a zöld lesz a nyerő választás. Miután nincs más ilyen típusú lyuk nem lehet összekeverni)

A fülhallgatót is dughatod ide, de célszerűbb a hangfalba bedugni. A legtöbb hangfalon van ilyen lehetőség, Általában azon amelyiken a hangerőszabályzó gomb is található.

Ha semmilyen hang nincs akkor.

1 Nem jó helyre dugtad a cuccot

2 Nem telepítetted a hangkártyát

Remélem tudtam segíteni

2010. jan. 7. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.. A DVD meghajtó alatt, /válaszod szerint igen/, vagy a DVD kinyíló tálcája alatt, még magán a DVD meghajtó előlapján?

Ha utóbbi, már van válasz..

Ha az első, az alaplap típusa kellene a válaszhoz, bár a jelzett helyen nem szokott csatlakozó lenni..

Üdv: StMiklos

2010. jan. 7. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:
A hangfalban nics hely a fülhallgatónak??
2010. nov. 9. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!