Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ezt megoldani?

Hogyan lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem! Szeretnék felvételt készíteni gépre amit éppen zenélek, de ez nem sikerül. Kifejtem: a gépem hátulján 4 csatlakozás van a hangkártyán(2 kimenet, 2 bemenet). Virtual DJ-t használok, ott átállítom, hogy keverő van kötve gépre, 2 kimenetet ki is használom. Behringer DX626-os keverőm van, a hátulján van felvételre kimenet, azt rákötöm a gépemre, mert szeretném, ha felvenné ahogy gyakorlok. De ahogy átállítom a Virtual DJ-be a REC-nél, hogy Line In-t vegye fel majd elindítom akkor onnantól vissza ugrik az egész beállítás és csak az egyik kimeneten megy a jel. Egyszóval vissza ugrik alap állapotba. Próbáltam azt is, hogy miután elkezdem felvenni utána állítom át, az eredménye az lett, hogy A felén szól a zene majd elindítom a B-t is és a keverőn szépen lassan felhúzom a hangerőt. Miután vissza hallgattam annyit lehetett hallani, hogy hirtelen belépett a B zene és semmi olyan, hogy szépen emelkedne a hangereje. Légyszíves segítsetek, mert így szeretnék netrádiózni is, de az se jó. Egyébként próbáltam más felvevő programot, ott is vissza ugrottak a Virtual DJ beállításai. Esetleg más DJ program vagy más megoldás?

2011. jan. 27. 18:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!