Milyen fényképezőgép az, amely az alábbiakat tudja (minimum)?
Szeretnék egy bridge fényképezőgépet.
Minimum 12x zoomolással, mert le szeretném fényképezni a Holdat is. De ha több az sem gond.
Általánosságban természetfotózásra kellene.
És ha lehet akkor ne legyen nagyon drága. Maximum 150.000 Ft-ig mehet el.
Én samsung wb5500-t vettem 69ezerért...
25x zoom
kettős képstabilizátor
14 megapixel
manuális beállítási lehetőségek tárháza :)
Én elégedett vagyok vele, bár így télen elég kevés a fény a természetfotózáshoz...
Kedves Kérdező! Ha már rá tudsz szánni 150 rugót, akkor inkább DSLR-t vegyél (akár jó minőségű használtat is). Nem okoskodásból, hanem tapasztalatból javasolom. Sok gépem volt-van, de mégiscsak az öreg tükrös gép vált be (NIKON D50) a komoly feladatokra. Természetfotó? mire a bridge leexponál, már régen elröppent a méhecske, vagy a madárka :)
Kedves Cs. Péter, látom szeretsz fotózni és alapvetően szépek is a képeid. Azt lehet megfigyelni, hogy - nekem is volt FUJIFILM gépem, ezért tudom - nem könnyű a horizontot vízszintesre beállítani, igaz? A másik dolog, hogy az ilyen mindentudó optikáknál teljesen kinyitva könnyen "borulnak" a függőleges élek, vonalak, épületek, billen a horizont, torzít a perspektíva. Nagyon rázoomolva meg nem túl jó a vonalélesség és - az automata ellenére - bemozdulhat a kép...
Helyenként nagyon szépen játszottál a fényekkel, grat.
150 ért én is dslr t vennék, a te esetedben mondjuk újonnan egy canon eos-1000d -t dualkitben, [link] 140.000 pénzért, és még befér egy kártya és talán egy táska is!
Nagyságrendekkel jobb képminőséget nyújt, még kitobival is, mint egy akármilyen kompakt gép, a beállíthatóságról és bővítésekről nem is beszélve!
800? :D
Én egy fix 300 és 70-200 2.8 on gondolkozom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!