(Link) Ezzel a router-rel megoldható, hogy legyen wifi a házban? Hogy wifis mobilt tudjak használni.
ha nem akkor milyet kéne vennem?
és mekkora körzetben lenne használható a wifi?
és jelszot lehet-e rá rakni
köszönööm.
Tökéletes, nekem is ilyen van. 2 laptop és egy asztali gép van rajta rendszeresen, + néha mobil.
Minél magasabbra rakod, annál nagyobb a hatóköre, a miénk olyan, hogy íróasztalon tartjuk és az egész házban (100 m2) és az udvaron is gond nélkül tudjuk használni.
úúköszönöm
és semmitnemkell már hozzá vennem?
vagy mégis mennyire bonyolultan lehet megoldani?
(én persze nemértek hozzá ami látszik is de majd segitséget hivok):D
csak hogy mégis tudjam mennyi munka
szia, első vagyok.
semmi nem kell már hozzá, és a telepítési segédlet nagyon egyszerűen leírja, én analfabéta vagyok ehhez, de azért csak összeraktam, fél óra alatt kb., de ha valaki tapasztaltabb, az valóban megoldja 10 percben.
annyi a lényeg, hogy most (router nélkül) a modemből megy egy kábel a gépedbe. ha routered lesz, ezt a kábelt kihúzod a gépből, és átdugod a routerbe. a router mellé lesz egy másik kábel, ennek egyik vége a routerbe megy, a másik vége pedig a gépbe, ugyanoda, ahol előtte a modem kábele volt.
ezután beteszed a telepítő CD-t a gépbe, végigmész a telepítőn (enter, enter, enter... :D), ahol megkérdezi, hogy akarsz-e jelszót csinálni, ott csinálsz..értelemszerű lesz minden.
nemvágom..:D
akkor most alapbol van wifi?
miért lenne? :D
én csak azt írtam, hogy most van interneted otthon. az internetedhez meg van modem (tudod, ami folyton villog :D). ezt a modemet fogod összekötni a routerrel, a routert meg az asztali gépeddel (vagy a laptopoddal). ezután lefuttatod a telepítő cd-t, elvégzel minden utasítást, és lesz wifi a házatokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!