Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mivan ha valki gázzal füt és...

Mivan ha valki gázzal füt és befüt?

Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mivan ha valaki gázzal füt de van egy kazánja és befüt azzal is?
2011. jan. 11. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
???
2011. jan. 11. 17:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Gázzal füt de van egy fa tüzelésü kazánja és kkiváncsi vagyok mivan ha mind2-vel füt egyszerre akk mi lesz :D
2011. jan. 11. 17:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem meleg.

De ha egy kéményre van kötve mindkettő, akkor bármi is lehet.

2011. jan. 11. 17:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon meleg lesz!
2011. jan. 11. 17:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Gyújts be mindkettőbe és megtudod!! Ha egy rendszerre és kéményre van kötve, akkor nagyobb probléma is lehetséges. Habár nem hiszem, mivel elvileg fele annyi idő alatt kéne felmelegedjen a rendszer vizének hőfoka, tehát egy idő után k.u.r.v.á.r.a meleg lesz. :D:D Sztem csapj fel kazánfüttőnek a Naphoz!! :P:P:D:D
2011. jan. 11. 17:51
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha van ingyen hasábfa, hülyeség ha nem próbálod meg, ha jól időzited, a gáz 60%-a kiváltható.

AZÉRT VEGYÉL MIN: EGY CO DETEKTORT, és tedd az ágyad szintjébe! SZÓLTAM!!!

2011. jan. 11. 18:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó! Nálunk nem úgy van, hogyha tűzelünk a fáskazánban, akkor kevesebb gáz fogyasztodik. Vagy az egyik, vagy a másik megy. Ezt azért csinálták igy, hogyha netalántán az oroszok elzárják a gázt, akkor a Mátrából tudjuk eltüzelni a megmaradt fákat. :D:D Jó kedvem van, tehát szorakozok, de komolyan, nálunk azért van fáskazán, hogy gáz nélkül is lehessen melegedni. Egymástól függetlenül vannak rendszerhez kötve.
2011. jan. 11. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem legjobb a meggybefüt......:D
2011. jan. 11. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Gázkazánban van vízhőfok érzékelő tehát a kazán kikapcsól,

de a fa tűzelésű kazánban nincs vízhőfok érzékelő és ha túl magas lesz a vízhőfok szétnyomja a kazánt ami meg nem túl jó.

Tehát egyszerre a kettőt ne.

2011. jan. 11. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!