Mivan ha valki gázzal füt és befüt?
Figyelt kérdés
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy mivan ha valaki gázzal füt de van egy kazánja és befüt azzal is?2011. jan. 11. 17:36
2/9 A kérdező kommentje:
Gázzal füt de van egy fa tüzelésü kazánja és kkiváncsi vagyok mivan ha mind2-vel füt egyszerre akk mi lesz :D
2011. jan. 11. 17:41
3/9 anonim válasza:
Szerintem meleg.
De ha egy kéményre van kötve mindkettő, akkor bármi is lehet.
5/9 anonim válasza:
Gyújts be mindkettőbe és megtudod!! Ha egy rendszerre és kéményre van kötve, akkor nagyobb probléma is lehetséges. Habár nem hiszem, mivel elvileg fele annyi idő alatt kéne felmelegedjen a rendszer vizének hőfoka, tehát egy idő után k.u.r.v.á.r.a meleg lesz. :D:D Sztem csapj fel kazánfüttőnek a Naphoz!! :P:P:D:D
6/9 anonim válasza:
Ha van ingyen hasábfa, hülyeség ha nem próbálod meg, ha jól időzited, a gáz 60%-a kiváltható.
AZÉRT VEGYÉL MIN: EGY CO DETEKTORT, és tedd az ágyad szintjébe! SZÓLTAM!!!
7/9 anonim válasza:
Utolsó! Nálunk nem úgy van, hogyha tűzelünk a fáskazánban, akkor kevesebb gáz fogyasztodik. Vagy az egyik, vagy a másik megy. Ezt azért csinálták igy, hogyha netalántán az oroszok elzárják a gázt, akkor a Mátrából tudjuk eltüzelni a megmaradt fákat. :D:D Jó kedvem van, tehát szorakozok, de komolyan, nálunk azért van fáskazán, hogy gáz nélkül is lehessen melegedni. Egymástól függetlenül vannak rendszerhez kötve.
8/9 anonim válasza:
Szerintem legjobb a meggybefüt......:D
9/9 anonim válasza:
Gázkazánban van vízhőfok érzékelő tehát a kazán kikapcsól,
de a fa tűzelésű kazánban nincs vízhőfok érzékelő és ha túl magas lesz a vízhőfok szétnyomja a kazánt ami meg nem túl jó.
Tehát egyszerre a kettőt ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!