Miért ilyen kék színű? (kép lent)
Figyelt kérdés
Ilyen kék színű pár dolog alatt a betű,de nem mindegyik alatt...és nem értem miért,nem állítottam be semmit...Valaki? :)
2011. jan. 10. 14:48
1/4 anonim válasza:
A gépeden fel volt instalálva a BS Player, amelyet automatikusan alap lejátszónak állitott be. Ha rákattintasz, azzal is fogja lejátszani, de ha téged zavar vagy nem érted a Start menű - Vezérlőpult - Program telepitése és törlése - és ott Uninstalálod a BS Playert. De sztem jó program és használható is. Ha letölrlöd, akkor ismét a Winamp vagy a Media Player ikonja fog látszani.
2/4 A kérdező kommentje:
Hűha köszönöm a választ,de én a BS player "ikon" alatti betűtípusra gondoltam, a képen a számok címére,ami nekem régebben sima fekete volt,és most átváltozott kékre. :) Nem nagyon értek ehhez,úgyhogy lehet hogy rosszul magyaráztam valamit :)
2011. jan. 10. 15:10
3/4 anonim válasza:
Na azt már nem tudom. Talán mint YouTube-n, igy(elfeketiti) jegyzi meg h az utolsó bekapcsoláskor melyik számok voltak meghallgatva. Vagy talán éppen akkor azok a számok éppen játszodnak a BS Playeren.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom,van amit már nagyon régen nem hallgattam,mégis ilyen :\ Általában azok feketék,amiket mostanában küldtek,vagy töltöttem le,szóval az újak.De akkor mindegy,egyszer majd elmúlik :P:D Köszi mégegyszer :)
2011. jan. 10. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!