Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mik kellenek wifihez? :D

Mik kellenek wifihez? :D

Figyelt kérdés
Még kezdő vagyok a témában csak vettem egy olyan telefont amiben van wifi és akkor ehez mikell? kell egy alap router megy egy külön wifi router? vagy csak elég egy wifi router amibe megy majd a netkábel mert nekem olyan netem van amihez nem adtak modemet mivel a város közepén lakok és csak 1 kábel jön be a gépbe, központi modem van csak Bérházban lakok a router meg valahol az épületben van fent:D. szóval mikéne ehez pontosan hogy egy 100MB/s-es nethez wifis dolgot találjak? meg mennyiből állna ez az egész mind tárgyilag hogy hánydarab mind összegben, előre is köszi a választ
2011. jan. 8. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy wlan-os routert ráraksz arra a kábelre, levéded(jelszóval hogy ne lopják) és tudod használni.
2011. jan. 8. 18:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Jól írták elég egy kb 6 ezer forintos wifis router neked.

Teszek egy móricka rajzot,hogy is szokott ez kinézni .

[link]

2011. jan. 8. 18:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi és 100MB-tes nethez drágább router kell? vagy a net sebesség nem olyan fontos?
2011. jan. 9. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Tök mindegy .
2011. jan. 9. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100Mb/s nem sok ez egy kicsit a bérházban?
2011. jan. 16. 17:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem minden router képes 100mb-s netet továbbítani a sebesség megtartásával. És egy drágább routerre könnyebb rácsatlakozni mert nagyobb a hatótávolsága, illetve ereje van. Én ezt ajánlanám: [link] gigabites tehát 100mb-s nethez tökéletes, társai közül ez a legolcsóbb főleg így akciósan.
2011. jan. 16. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!