Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Utcai telefon? Mennyibe kerül...

Utcai telefon? Mennyibe kerül a kártya?

Figyelt kérdés

Külföldön élek, és megyek Magyarországra cserediákként. Nem tudom melyik lenne a legolcsóbb mód a kommunikálásra az otthoniakkal. Mindenképpen telefonos változat kell, az internetes változat kizárva. Mennyi a telefonkártya az utcai telefonokhoz (gondolom többféle van), és kb mennyit lehet vele beszélni külföldre? Mobiltelefont hívnék.

Ajánlhattok más megoldást is, ha tudtok. Esetleg vegyek ottani mobil számot, van jó opció külföldre telefonálással kapcsolatban?

Aki jártas a témában kérem írjon...

2011. jan. 6. 12:18
 1/2 anonim válasza:
Erre csak annyit tudok mondani ( :( )Hogy ha téged hívnak akkor olcsóbb! Amikor külföldön voltam én is úgy beszélem és nem olyan vészes!
2011. jan. 6. 19:57
 2/2 anonim ***** válasza:

A múlt évben a szomszéd szobában volt egy Belga srác,vettek két egyszerűbb mobilt,letöltötték rá a SKIPE-t és ingyen beszéltek az otthoniakkal.(az egyik itt,a másik kint volt)

Már hazament,nem tudom megkérdezni,de azokat úgy tudom csak erre használták,csak nem tudom,hogyan.

2011. jan. 21. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!