Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (Röviden:filmek...

Mit csináljak? (Röviden:filmek DVD való égestéséről van szó--bővebben lent)

Figyelt kérdés
Na csak annyi hogy én az ashampoo programmal szeretnék avi videókat másolni DVD-re. Azt tudom hogy ha a film avi akkor a fájlos programnál kell keresni. Addig el is jutok de, amikor elkezdi égetni a filmet akkor ugy 70-75% behagy és újrakellindítanom a gépet. Kipróbáltam ezt 3X de mind befagy mit kell csinálnom?? Vagy ha valaki ismeri ezt a programot akkor írja le hogy mit kell csinálnom, vagy ha van tippje akkkor írja le!!:) Köszönöm!:)
2011. jan. 1. 16:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha az ashampoo fagy, használj másik programot. Próbáld a convertxdvd-t vagy a nero visiont
2011. jan. 5. 23:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Az Ashampoo-nál tényleg legfelül, a "Fájlok és mappák irása" menűnél szoktuk az AVI-kat is irni. Esetleg próbáld ki a beállitásoknál a DVD irása egy lépésben - vagy hasonló opciót
2011. jan. 6. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!