Hogyan tudok csinálni egy fűthető pólót?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki ért az elektronikához, adott is egy ötletet ehhez a pólóhoz: egy autóülés melegítő - abban van melegítő huzal vagy mi. És azt rákötöm egy 9V-os elemre. DE nem működöt azt mondta hogy azért nem működik mert nincs annak amper erőssége. De viszont aminek van az meg egy akkumulátor ami 1500Ft-tól kezdődik de az a legszarabb. Van valami más megoldás?2010. dec. 31. 01:42
1/6 anonim válasza:
nem tudom h van-e más megoldás. ha nincs akkor képes vagy egy akkumulátort kötni a hátadra csak h fütött pólód legyen, Te hülyegyerek? akkor már fölösleges az egész mutatvány, csak simán vedd fel a hátadra az aksit hamar kimelegszel a cipelésétöl.
2/6 anonim válasza:
Tedd a radiátorra egy hétig jó meleg lesz.
3/6 anonim válasza:
sőt jobban megéri fagyasztót NEM tartani mert olcsóbban kijösz ha mindig csak annyi húst veszel amennyi akkor kell (:
egy őrült elektrós számolta ki :)
5/6 A kérdező kommentje:
basszátok meg mind én nem kritikát kértem, hanem segitséget!
2011. jan. 1. 03:10
6/6 anonim válasza:
akkor gyújtsd fel (: garantáltan fűteni fog és még aksi sem kell :D
sőt kijössz pár forintból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!