Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet bekötni a kocsier...

Hogyan lehet bekötni a kocsierősitőt házban? úgy értem hogy van-e valamilyen adapterszerűség amihez hozzá lehet kötni?

Figyelt kérdés
azt hallottam hogy lehet a számítógép tápegységéről nyomatni, de azt sem tudom hogy hogyan kell bekötni.. Tudom hogy az akkunak nagyon sok az amperszáma de nem lehet valahogy sima házi konnektorból annyi ampert tuszkolni belé?
2010. dec. 28. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Tud, ne aggódj. Max torzítani fog az erősítőd ha már a táp nem bírja, olyankor lehalkítod egy kicsit.

[link]

A táp oldalán rajta vannak a színjelölések.

Fekete a negatív, az autóban is az, csak össze kell kötni.

Itt a sárga a 12V pozitív, ehhez az autós piros vezeték jön.

És kész.

2010. dec. 28. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze létezik olyan tápegység ami 12V és nagy teljesítmény.

Mert nem csak ampernek kell lenni, watt-nak is!

Tehát megnézed milyen az erősitő Volt/Amper/Watt száma és olyan tápot keresel.Szerintem sz.gép táp lefüstölne egy komolyabb erősítőtől mert kevés az amperszáma.

2010. dec. 28. 11:32
 3/4 A kérdező kommentje:
próbáltuk , működött, de nagyon szar volt a teljesitmény :( nagyon gyengén birta az erősitő a hangfalakat, holott a kocsiban jól ment :(...
2010. dec. 28. 22:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez az oka annak, hogy olyan erősítőket terveznek a lakásban való használatra, amiből villásdugóban végződő kábel lóg ki.

Az autós cucc akkus környezethez van méretezve.

Nyilván a tápegységes megoldás működik, de nem hatalmas teljesítmények mellett. Éb 80W-ot tisztán kihajtottam belőle.

2010. dec. 29. 10:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!