Hogy tudom törölni a mappát? Nincs benne semmi, mégse lehet törölni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, mit nyomhattam meg vagy mit csináltam, de egyszerűen nem lehet kitörölni, úgy,h delete, mert azt írja ki, h Cannot delete ...:It is being used by another person or program. Close any programs that might be using the file and try again! Légyszi aki tud segítsen, nagyon béna vagyok, úgyh légyszi részletesen írjátok le, h mit kell csinálnom!!2010. dec. 27. 15:40
1/2 anonim válasza:
Próbáld újraindítani a gépet és utánna törölni, ha esetleg így sem megy, akkor csökkentett módban indítsd újra és így töröld.
(számítógép bootolásakor F8-at nyomd és válaszd az "indítás csökkentett módban"-t)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, de utána jártam már máshol is és letöltöttem valami Unlockert vagy mit és azzal is sikerült letörölnöm!! Úgyh most happy vagyok, de azért nagyon köszi!!
2010. dec. 27. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!