Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Kaptam egy laptopot. és nincs...

Kaptam egy laptopot. és nincs semmi hozzá mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mit tegyek?

Kaptam egy laptopot karácsonyra. és nem tartalmazott telepitőket, vagyis hangkártya telepitőt, se videókártya telepitőt! és ugye cseréltem rajta windows-t és nincs se hang semmi. valaki olyan webhellyt ahol ezek letőlthetők. ? és hol tudnám megnézni milyen drivereket kéne letőltenem gépemhez?

2010. dec. 26. 23:09
 1/4 anonim ***** válasza:

ha egyszerű felhasználó vagy (net, msn, zene, film), akkor tolj fel egy ubuntut.

amúgy mrg írd be a googléba a laptop típusát (az alján megtalálod), plussz a mágikus "driver" szót.

2010. dec. 26. 23:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe a gyártó honlapját. Ha írtál volna gyártót és típust, akkor tudtam volna linkelni, de mivel nem tetted meg, én meg nem vagyok gondolatolvasó, ezért Neked kell megkeresned. Bár nem egy nehéz dolog. Fellépsz a gyártó oldalára, ott megkeresed azt a részt, ahol drivereket lehet letölteni, kiválasztod a megfelelő modellt és oprendszert és már sínen is vagy.
2010. dec. 26. 23:15
 3/4 anonim ***** válasza:
tegyél rá windows 7-et, az maga megkeres és konfigurál mindent.
2010. dec. 26. 23:21
 4/4 A kérdező kommentje:

MEGOLDOTTAM A SEGITSÉGETEKKEL KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :)

már kész is vagyok!

2010. dec. 26. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!