Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nemrég kaptam egy új laptopot...

Somogyilaszlo kérdése:

Nemrég kaptam egy új laptopot és nemműködik rajta a webkamera. Milyen progival vagy más dologgal lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés
A mellékelt CD-n csak illesztőprogik voltak de azok nem értek sokat...Pls ha valaki ebben nem tud segíteni akkor a beéptett mikrofon sem működik és ehhez is kellene progi(ha van..)!Bocs hogy több dolgot kérdeztem de fontos lenne a gyors megoldás!
2011. jún. 14. 17:25
 1/3 anonim ***** válasza:

A mellékelt CD-n minden szükséges drivernek /illesztőprogramnak/ rajta kell lennie, amivel működik a webkamera és a mikrofon.

Az általad megadott információk alapján, ennyit lehet segíteni.

2011. jún. 14. 17:38
 2/3 anonim ***** válasza:

a laptopokon általában a mikrofon és a webkamera (meg pl. a wifi, meg a bluetooth, ha van) billentyűkombinációval kapcsolható ki-be, hogy ha nem kellenek, akkor nem zabálják az akkut. gyakran az óra mellet van egy kis vezérlő ikon, arról is lehet állítani.

nézd meg alaposan, nem találsz-e rajta, egy külön funkciógombot, meg a többi gombon a funkciógomb színével megegyező ábrákat. 99%, hogy ez lesz a megoldás...

2011. jún. 14. 17:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Most néztem a mikrofon beállításait és hibaüzenetként ezt írta ki :your current default speech engine does not support this action at this time!A webkamera ikonja rajta sincs és amikor illesztőprogit szeretnék betenni akkor is hibaüzenetet ír ki...Ja de még van egy nagyon különös dolog..A wifi működik minden csatlakoztatva van de net nincs..Am. kössz a gyors válaszokat!
2011. jún. 15. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!