Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azt a "cipzáros"...

Hogyan lehet azt a "cipzáros" fájlt kinyitni? :D

Figyelt kérdés

letöltöttem egy film feliratát,s olyan "cipzáros" valamiként jött le a netröl.kikellene valahogy "csomagolni",de én nem értek hozzá xD segitene valaki?

mi a program neve amivel kibirom csomagolni? :)

2010. dec. 12. 00:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem megy, csepegtess rá egy kis szappant, azzal talán jobban csúszik. :D Én megmondtam, hogy gombosat, vagy tépőzárasat kellett volna venni! xD
2010. dec. 12. 00:14
 2/6 A kérdező kommentje:
jaaaj,anyaaaa :D mit keresel már itt is?nem elég ha itt dumálsz nekem élöben,még neten is zaklatsz? xDxDxD
2010. dec. 12. 00:17
 3/6 anonim válasza:
jobb egérgombbal kattints a fájl ikonjára majd azt hiszem "Az összes kibontása..." vagy valami hasonló feliratra kell kattintani, aztán feljön egy ablak, kiválasztod hova szeretnéd, hogy kicsomagolja, majd tovább és kész
2010. dec. 12. 00:17
 4/6 A kérdező kommentje:

megvan,megvan :))))) köszi 2. :) ám winrar-ral csináltam ;)

elsönek pedig üzenem : xD ez jó volt :D:D

2010. dec. 12. 00:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Hisz ismersz, drágaságom. :) Ja, öt perc, és kész a pörkölt! Anyuci kicsi gyermeke.  XD
2010. dec. 12. 01:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Jajj,lekéstem a pörköltröl anyuciii,miért nem szóltál be a szombámba? :((( gonosz vagy,amugy meg éjjel csináltad a pörköltet? xD
2010. dec. 16. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!