Melyik a jó fényképezőgép?
Nagy különbségek nincsnek a gépek között. Majdnem mindeg, mit választasz, egyik egyik dologban jobb, a másik a másikban. A megapixellel ne foglalkozz, azt emlegetik legjobban, de általában minél nagyobb, annál rosszabb képeket készít a gép. (Ugyanakkora érzékelő-lapka, több képpont --> az egy képpontokhoz tartozó érzékelő mérete kisebb --> zajosabb kép)
Márka: Canon-t tudok ajánlani, bár igazából a többi gépet ne ismerem. Úgy tudom, a garanciális dolgai jók (garancia lejárta után is fedeződött fel széria-hiba, összes olyan szériás gépet lecserélték újabb szériára ingyen)
Ha kinézel egy gépet, keresgélj, hátha találsz neten tesztet róla, vagy tesztfotókat (ne a gyári honlapon lévőket nézd, azok stúdió-körülmények között készülnek)
Itt néhány géphez van teszt is:
Nekem másodgépnek Olympus mju 770 sw-m van.
Erős ütés és 10 m-ig vizálló. Meglepődtem a képek igen jó minőségén. A vízalatti képek is elfogadhatók. Nem baj ha leejted, nagyon kicsi, (rejtett optikás). Sötétben magas iso mellett zajos a kép, de normál világításnál tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!