Mennyezeti lámpát felszereltetni kb mennyibe kerül? Tudtok ajánlani 13kerben villanyszerelőt aki megcsinálná?
Minek fúrod???
Vasbetonba tényleg körülményes, én vill,szerelő vagyok és volt már dolgom sok ilyennel.
Ma már sok helyen lehet kapni építési ragasztót,két-három pötty a lámpaajzatra(ha lógatós akkor egy talpas horgot kell venni és arra).
Gyönyörű szép, nem piszkolsz és nem kínlódsz!
30 éve szerelek elektromosságot, de betonba beletört fúróval még nem találkoztam.
Valószínűleg vasat találtatok amin tényleg elfogy a fúró hegye.
A fúrógép pedig kizárólag elektropneumatikus lehet, mert a hagyományos a racsnis gép betonra alkalmatlan.
Egyébként lehet már venni olyan 6-os fúrószárat 3-4 ezerért ami viszi a betonvasat is, de tényleg azt javaslom én is amit az előző kolléga.
A csatornát ragasztani, a csillárt fúrni.
Kedves szakemberek! :)
Sajnos bonyolult a helyzet, nem úgy van hogy a szép sima plafonból kilóg a vezeték és oda tudok ragasztgatni, hanem egy baró nagy lyuk van a plafonban, amiből hosszú zsinóron kilóg a villanykörte, baromi ronda. Új épitésű ház, igy alakitották ki, nem értem a praktikumát :/
A legtöbb csillárral az a bajom el sem takarja ezt a kva nagy lyukat a plafonon :/ Ezért is szeretném ha látná szakember mit lehet vele esztétikailag csinálni.
Nekünk csak egy szr gazdaságos áruházas fúrónk van, az is kölcsön.
Ha valaki tudna segiteni megcsinálni a lámpákat, plusz egy tv-konzolt felfúrni, kérem irjon priviben, megfizetjük! Köszi :)
Ha Budapest keleti oldalon lax bevállalom a jövő hétre.
Privát í-mélre küldj választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!