Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy egyszerű...

Mi az oka annak, hogy egyszerűen nincs kép a fényképezőgépen?

Figyelt kérdés

Bekapcsoltam. Teljesen rendben volt, kiírta, hogy a memória fullon van, nem fényképezhetek. Aztán gondoltam törlök valamit, hogy majd ha kellene valamikor, akkor tudjak fényképezni. Álatlában nálam van; most is nálam volt a gép az utcán. Kabátban hordom a zsebben. Nagyon sokszor kellett már lekapni valamit... Szóval hazaértem a hidegből (direkt írom így. nem tudom, hogy van-e jelentősége...) Nekiálltam törölni egy s mást. Aztán úgy emlékszem, hogy törlés közben véletlen kinyitottam az akku/memokártya fedelet. Visszacsuktam. Sikerült letörölni pár dolgot. Visszamentem a felvételes részbe (a felvett dolgok oldalról), hogy megnézzem, hogy hány képet tudok úgy csinálni. Ki is írta a sarokban -működik a kijelző-, de valamiért nincs kép. Magyarul olyan, mintha a kezemmel befognám a fényképezőgép elejét. TÖK SÖTÉT Mi az oka? Hogy lehet orvosolni?

A típusa: Olympus Fe-340

2010. dec. 2. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Kinyílt elöl a "szeme", a lencsecsvédő?
2010. dec. 2. 19:01
 2/3 A kérdező kommentje:
igen-igen
2010. dec. 2. 19:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem "lejátszás" módban vagy, ahol a általában a lencse se jön ki a kompaktoknál?
2010. dec. 2. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!