Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan tudom bekapcsolni a...

Hogyan tudom bekapcsolni a Canon EOS 500D fényképezőgépen az LCD kijelzőt?

Figyelt kérdés
Azaz, hogy kell azt bekapcsolni, hogy lássam a fényképezni kívánt dolgot az LCD kijelzőn. Ne csak a nézőkén keresztül lássam.
2011. márc. 5. 16:11
 1/2 anonim ***** válasza:
sehogy.nem lehet
2011. márc. 5. 17:08
 2/2 anonim ***** válasza:

De, van benne livewiev, amit valahol a hüvelykujjaddal kell bekapcsolni az LCD jobb felső részén (átlátszó műanyag közepű gomb). De általában ne azt használd, mert az autofokusza csapnivalóan rossz olyan üzemmódban, ráadásul sokkal nehezebb fényképezni is vele. Én csak extrém esetekben veszem elő, ha anélkül a földön kéne hasalni.

Ha van egy jó géped, vedd a fáradtságot és tanuld meg rendesen használni, ne akard egy kompakt szintjére visszasüllyeszteni.

2011. márc. 7. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!