Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Canon fényképezőgép E18-as...

Canon fényképezőgép E18-as hibakódot küld. Mi a baja?

Figyelt kérdés
Az objektív kijön, de már nem megy vissza, csak berreg.Ha netán valaki tud kb. árat mondani a javításra. Vagy kuka? 100 fölött volt az ára.
2010. nov. 25. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan bajom annó, hogy kis sem jött, tunéziai nyaraláson a homok nyírta ki a mechanikát, 20ezer körül volt a javítása, de pontosat úgyis a szervizben mondanak, vidd el, legfeljebb nem adod be
2010. nov. 25. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Árat a szerviz tud mondani, mi nem vagyunk szervizesek, főleg, hogy a típusát sem tudjuk, így telepata híján kénytelen leszel a boltra hagyatkozni.

Lehetséges egyébként, hogy megoldható otthon is a hibajelenség és ismét használhatóvá teheted a gépedet. Itt egy oldal ahol leírják, hogy mi a teendő E18 esetén: [link]

2010. nov. 25. 13:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha a szervízbe viszed (mert más lehetőséged nincs) akkor kérd azt hogy először vizsgálják meg, és adjanak árajánlatot a javításra (vagy mondjuk azt mondod egy huszasig megéri neked, azon felül nem kéred a javítását).

Amúgy meg én is jártam már így, a gépemmel. A mechanika elég érzékeny. Por, ütés, benyomás, megfeszítés oldalra, stb...

Ezért tubust használok rajta UV szűrővel. Nem megy be por, pára, nem tudom odaverni még ha le is ejtem. Rá is tudok markolni használat közben.

2010. nov. 25. 13:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen jogos. Pover Shot S2 IS. Az ötletek jók, az oldal szuper. Próbálkozom. Köszönöm mindenkinek.
2010. nov. 25. 13:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Elvittem szervízbe. Megnézték, és azt mondták, hogy ennek a gépnek ez az egy része ami elromolhat, és ez általában el is romlik. Az objektiv, motorja. Javítási költésg 25-30ezer forint. Azért írom le, hát ha más is találkozik hasonló problémával. Vettem egy másik gépet.
2010. nov. 30. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!