Canon fényképezőgép E18-as hibakódot küld. Mi a baja?
Árat a szerviz tud mondani, mi nem vagyunk szervizesek, főleg, hogy a típusát sem tudjuk, így telepata híján kénytelen leszel a boltra hagyatkozni.
Lehetséges egyébként, hogy megoldható otthon is a hibajelenség és ismét használhatóvá teheted a gépedet. Itt egy oldal ahol leírják, hogy mi a teendő E18 esetén: [link]
Ha a szervízbe viszed (mert más lehetőséged nincs) akkor kérd azt hogy először vizsgálják meg, és adjanak árajánlatot a javításra (vagy mondjuk azt mondod egy huszasig megéri neked, azon felül nem kéred a javítását).
Amúgy meg én is jártam már így, a gépemmel. A mechanika elég érzékeny. Por, ütés, benyomás, megfeszítés oldalra, stb...
Ezért tubust használok rajta UV szűrővel. Nem megy be por, pára, nem tudom odaverni még ha le is ejtem. Rá is tudok markolni használat közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!