Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri megvenni a MIDEA...

Megéri megvenni a MIDEA digitális páramentesítőt?

Figyelt kérdés
Katasztrofális a helyzet nálunk. Lassan háborút vesztek a penész ellen. Minden színben és formában jelen van és mindenünket tönkre teszi. Muszáj vennem valamit, kezdésnek ez tűnik a legjobbnak.
2010. nov. 23. 13:23
 1/9 A kérdező kommentje:
Bepenészedtek a bútorok. A ruhák. A 10 kg liszt. A hűtőszekrény. A játékok a polcon. A könyvekben tizedmiliméteres rovarok rohangálnak. Két kisgyerekünk van. Muszáj venni.
2010. nov. 23. 13:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Elsősorban a víz forrását kell megkeresni.. Ez így végtelen harc lesz, ezek a páramentesítők csak zúgnak. Ha pedig alacsony a páratartalom, még több víz szökik be. Hívjatok szakembert, szigeteljétek a házat, szellőztessetek óránként kereszthuzattal.

-egy építész

2010. nov. 23. 13:35
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak átmenetileg lakunk itt, de már egy csomó kárunk származott ebből. Szélső lakás, nincs leszigetelve, felül már csak a tető van, ami beázik. Alattunk nem lakik senki, így fűtve sincs már 2 éve. Építkezünk, tavasszal tudunk költözni, de féltem a gyerekeket.
2010. nov. 23. 13:40
 4/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam megveszem ezt a MIDEA-t, aztán legfeljebb, ha nem fog kelleni (bár friss beton lassan szárad...) eladom a vaterán. Nem ismered ezt a márkát?
2010. nov. 23. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem. Ismerősöm bérelt annó ilyet, mivel drága a jobbféle páramentesítő. 2 nap után visszavitte, pár százalékot esett csak a páratartalom, aludni nem lehetett tőle, a fogyasztása pedig minden volt csak gazdaságos nem.
2010. nov. 23. 13:52
 6/9 A kérdező kommentje:

20 liter /24óra kapacitás

3,1 l-es víztartály

160/210 m3/óra légszállítás (I / II fokozat)

Páratartalom beállítási lehetőség.

Digitális kijelző

Auto restart, ki/bekapcsolt állás, áramszünet esetén újraindul,

10-50 m² területre ajánlott.

Nem értek hozzá, de szerintem ez nem olyan gázos. Főleg így, hogy csak tavaszig kellene. Zajszint: 44/50 dB , (I / II fokozat)

Mérete: 340x480x225

Teljesítmény:450W

Fajlagos teljesítmény:1,9L/KWh

Tömeg: 12,5Kg (csomagolás nélkül)

Garancia: 2év

2010. nov. 23. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy végül mevetted ez a típust? Én is ezt néztem ki, és érdekelne a véleményed.
2010. dec. 6. 14:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen megvettem. És áldom az eszemet, h megtettem. Egy hét alatt 100 liter vizet szívott ki a falból. A penész megállt, a falak száradnak, hihetetlen, de így van. Igaz sokat kellett várnom amíg kiszállították (majdnem egy hetet az egy nap helyett), de aznap esett le a hó...

Mindenesetre, eddig csak jót tudok mondani róla. És ajánlom mindenkinek.

2010. dec. 12. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen!
2010. dec. 20. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!