Milyen riasztót ajánltok egy 2-3 éves autóba? Hogyan lehet a legjobban megnehezíteni a kocsi elvitelét?
legjoban megnehezíteni egyszerű rejtett mechanikus kapcsolóval lehet,
de amit el akarnak vinni el is visznek.
A pajzs azért jó, mert 100% os garanciát, és kárkifizetést adnak, ha mégis elvinnék a kocsit.
Rá kell belülre ragasztani egy kis papírt, hogy eladó, és telefonszámnak megadni a legközelebbi rendőrkapitányság számát!!
:DD
a pajzs csak akkor vállal garanciát, ha a gps-es cuccát veszed meg - a legdrágábbat, aminek havi díjja is van.
Mi megvettük az olcsóbbat... és tudnék mesélni. Egyszer ablakmosó folyadékot kellett volna utántöltenem, és felhívtam az ügyfélszolgáltat, amit a tulaj pasi vett fel, és közölte, hogy degenerált vagyok (ezt szó szerint!!!), amiért nem vagyok képes megjegyezni, hogy milyen gomb-kombinációval lehet nyitni a motorháztetőt.
Ha a technológiáról semmit sem tudnék, ez akkor is elég lenne, hogy ne ezt válasszam... most azon próbálkozok, hogy kiszereltessem, mert nem akarok ráutalva lenni egy ilyen cégre!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!