Át lehet verni valahogy egy ilyen italautomatát?
Figyelt kérdés
Az iskolánkba hoztak egy Pepsi-s italautomatát. Olvastam neten pár trükköt de egyik se jó. Szerintem azért mert ez valami új fajta. És az a helyzet hogy az iskola igazgató bállíttatta qrva drágára és ezt nem szeressük. Arra lennék kiváncsi hogyan lehet italt vagy/és pénzt kicsalni az automatából?:)2010. nov. 14. 22:52
11/14 anonim válasza:
Arra nagyobb esélyed van, hogy a gép verjen át téged, és más ezzel jól járjon.
Bővebben: te bedobod a pénzt, a kóla nem esik ki, de a következő pénz bedobónak kettőt ad ki a gép.
12/14 anonim válasza:
És ha vennél a boltba suli előtt pár kólát? Szerintem egyszerűdd.. Ha veszel egy zsugorral és a gép mellett 30ft-al olcsóbban árulod még kereshetsz is...
13/14 anonim válasza:
Ismerős úgy csinálta, hogy a pénzre nagyon erősen rákötött egy cérnát majd amikor bedobta, rögtön vissza is húzta, de a gép nem is rángatta vissza:D
14/14 anonim válasza:
az már régen nem működik. A régi piros színű utcai telefonoknál még működött. Erre már rég gondolnak, penge van benne, ami elvágja a damilt. Sőt néhány ősrégi gépnél ha kihúzós a konnektorból és pár perc múlva visszadugod az első ital ingyenes volt. Meg volt ,ahol be lehetett nyúlni a kiadó nyílásba és ott kirángatni belőle dolgokat. Sőt még 2000 körül én is láttam olyan kólaautomatát ,ahol két coca-cola gomb volt egymás alatt és mindkettőt megnyomva két kólát adott. Volt olyan banda is egy időben ,akik 20 ezrest hamisítottak, úgy a fémcsíkokat 2000-esekről szedték le és a gagyi játékgépek meg automaták elfogadták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!