Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Át lehet verni valahogy egy...

Át lehet verni valahogy egy ilyen italautomatát?

Figyelt kérdés
Az iskolánkba hoztak egy Pepsi-s italautomatát. Olvastam neten pár trükköt de egyik se jó. Szerintem azért mert ez valami új fajta. És az a helyzet hogy az iskola igazgató bállíttatta qrva drágára és ezt nem szeressük. Arra lennék kiváncsi hogyan lehet italt vagy/és pénzt kicsalni az automatából?:)
2010. nov. 14. 22:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Át lehet verni. Odamész ,előveszed a pénzed, odarakod a bedobónyíláshoz, és amikor már azt hiszi, hogy bedobod, elteszed a pénzt és elsétálsz onnan. A gép meg jól hoppon marad. Te pedig szólsz anyának, hogy találjon ki neked olyan üdítőre hasonlító szörpit, amiről nem mondja meg senki, hogy szörp és otthonról tudod hordani. Nem mellékesen töredék áron. Az így megspórolt kólapénzt pedig elköltheted hétvégén a buliba.
2010. nov. 14. 23:03
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Egyszer egy férfi egy ingyen ital reményében elkezdett rázogatni és rugdosni egy automatát. Addig birizgálta, amíg az egész rá nem dőlt és megölte. Ő volt az első Darvin-díjas.
2010. nov. 14. 23:25
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Bocsánat, Darwin-díjas.
2010. nov. 14. 23:25
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
szerintem sehogy sem lehet átverni.
2010. nov. 14. 23:34
 5/14 anonim válasza:
76%
Simán át lehet verni! Szerintem nem optikailag osztályoz, mert az drágítaná a gép árát. Annyi a dolgod, hogy csinálsz ugyanolyan érmét (befoglaló méretre azonos, egyező tömeg), mint a 200Ft-os. Ha műszaki suliba jársz, szólj valamelyik cnc-s ismerősnek, hogy faragjon párat neked. ;)
2010. nov. 14. 23:42
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó: Persze, szól egy cnc-s ismerősnek, aki időt és nyersanyagot nem kímélve neki fogja gyártani a 200 forintos érméket. Ha hozzám jönne így ide, elhajtanám a halál fülére.

Kérdező, honnan veszed hogy az igazgató állíttatta be drágára? Az iskoládnak gyakorlatilag semmi köze nincs az automatához...

2010. nov. 14. 23:58
 7/14 anonim válasza:
88%
Ezeket a mai gépeket már nem olyan könnyű átverni, mint a régieket. Elektromágneses tulajdonságuk alapján ismerik fel az érméket. Kapnak pénzeket, amiket beállítják, hogy milyeneket kell felismerni és annyi. Ha meg újabb féle összetételű de azonos kinézetű érméket hoznak egy évben a forgalomba, akkor az össze automatát újra át kell majd kalibrálni egyesével, és amíg ezt nem teszik meg az új pénzeket nem fogja majd felismerni a gép.
2010. nov. 15. 00:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Utolsó előtti: Nem úgy gondoltam hogy az igazgató állította be hanem hogy az igazgató szólt az üzemeltetőnek hogy ez olcsó (vagy valami ilyesmi lehetett)
2010. nov. 15. 00:16
 9/14 anonim ***** válasza:

szerintem is azon a módon ismeri fel az érméket a gép, amit az előző válaszadó írt.

volt már párszor, hogy nem fogadott el egy-egy pénzérmét az automata, ki tudja, miért? az biztos, hogy nem azért, mert hamis volt, tehát a súly és a méret nem számít.

2010. nov. 15. 00:16
 10/14 anonim válasza:
Nem lehet átverni.Amúgy az elsőnek igazat adok mert az összes ilyen üdítő szörpből van ami az automatákban található.Talán kivételek a gyümölcslevek és az ásványvíz.
2010. nov. 15. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!