Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ipad vagy laptop gazdasági...

Ipad vagy laptop gazdasági egyetemre?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Valószínűleg nemzetközi gazdálkodásra fogok járni az eltén. Esetleg valaki aki gazdasági egyetmre jár el tudja nekem mondani, hogy ipadet vagy valamilyen laptopot érdemesebb e vennem.

Köszönöm

márc. 18. 23:41
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Ipad: Jegyzetelésre jó leginkább apple pencillel, ha nem akarsz sima füzetbe írni.

Laptop: Beadandók, PPT-k készítésére és minden egyéb másra.

tegnapelőtt 00:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak 2 az 1-ben laptopok is, ami ötvözi a kettő előnyeit. Az érintő kijelzőn tudsz jegyzetelni, billentyűzeten és egéren pedig a többit.
tegnapelőtt 08:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom csak abból nem thdom milyet vegyek, eléggé drágák vannak de nem is az a baj, hanem, hogy annyira nem ertek hozza
tegnapelőtt 19:52
 4/5 anonim válasza:
Szerintem is 2in1 a legjobb. 300k körül már lehet kapni, akár még részletre is.
tegnapelőtt 20:33
 5/5 anonim ***** válasza:

laptop

"eléggé drágák vannak"

Nézz körül itt:

www.furbify.hu

Teljesen korrekt cég.

tegnap 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.