Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Üdv. Szeretnék egy házi...

PLevi kérdése:

Üdv. Szeretnék egy házi keltetőgépet készíteni. Aki csinált már ilyet, meg tudná mondani, hogy a ventilátor mindig kell hogy menjen benne,vagy úgy időzíteni mint a melegítő izzót? (Egyszerre induljanak és álljonak le, vagy mindig menjen a ventilátor)

Figyelt kérdés

jan. 24. 19:27
 1/3 mindentudó99 ***** válasza:
69%
A gyáriban folyamatosan megy a ventilátor.
jan. 24. 22:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom érdemes-e ezzel foglalkozni. Apám volt nagyon beindulva rá, hogy egy hűtő házába csináljunk. Eleve kell egy elektronika (kicsit konyítok az arduinohoz), tervei szerint billegtetni kellett volna a tálcákat, illetve a hőmérséklet mellett a páratartalomra is figyelni kell.

Időzíteni az izzót ilyen téren szerintem nem jó, hiszen bizonyos hőmérsékletet kell tartani, így inkább egy termosztátot használj, és ahogy előttem írták, mehet a ventilátor folyamatosan, ahogy pl a villanysütőben is megy, fűtéstől függetlenül.

jan. 25. 09:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon jókat lehet venni és szinte tökéletesek, meg olcsók.

EZek ki vannak próbálva.

Nekem van az a román gyártmányú műanyag és az is működik.

jan. 25. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!