Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miből lehet készíteni szénkefé...

Miből lehet készíteni szénkefét barkácsgéphez?

Figyelt kérdés
Szénkefe

jan. 8. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Piacon vettem legutóbb, olcsóbb volt jóval, mint a neten.
jan. 8. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
37%
Szénből meg keféből
jan. 8. 20:11
 3/7 Szirty ***** válasza:
100%
A legjobb ha veszel hasonló kefét aminek ugyanolyan a kivezetése és nagyobb a méretre, majd megfaragod...
jan. 8. 20:16
 4/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:
76%

Volt egy Youtube-video, vietnámi srác nem esett kétségbe. Szárazelem szénrúdját formára reszelte, csiszolópapírral is.

Végét megfúrta, ahová megy a huzal, szénporral is megtömte, pillanatragasztóval befolyatta, kész.

Már nem emlékszem, múltkor ezt így leírtam, abba is belekötött valaki, valamilyen módon kihozta belőle, hogy engem sértegessen, hihetetlen.

Gyakori Kérdések.

jan. 8. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy tanult kolléga mondja: másik szénkeféből.

Meg vannak ezek a kókler módszerek amit Mérnök Úr is említ, de az használhatatlan. A kefe a flexi kábel összekötését nem lehet normálisan megoldani kézműves módszerekkel.

jan. 8. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Felismered az eredeti kefe összetételét, meg amiből pótlást akarsz gyártani? Anélkül csak tönkrevágod a gépet, a puha kefe felkenődik, a kemény beleeszi magát a kommutátorba.
jan. 9. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem olvasok magánt, megnyitás nélkül törlöm.
jan. 9. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!