Samsung okosóra menti útvonalat is,hol tudom megnézni?
Samsung gear sport okosórám van,elvileg elmenti útvonalat is,azt hol tudom megnézni?
Mobilra Samszng healt,és Samsung gear wearable le van töltve,azon belül keressem?
Ezek az órák csak akkor mentik el az útvonalat ha be van kapcsolva egy szabadtéri sporthoz kapcsolódó adatrögzítés, pl egy kerékpározás, ilyenkor pedig bekapcsolja az óra GPS-ét, és rögzíti merre tekersz.
Miután pedig hazaérsz leállítod, és szinkronizálod a telefonod programjával, és így már többek közt meg tudod nézni térképen is, hogy merre jártál. Csak úgy nem menti az útvonalat, mert a bekapcsolt GPS elég akkuzabáló, így feleslegesen nem megy.
Ok,köszi.
Igen,arra rájöttem,hogy edzést nekem kell elindítani,aztán Samsung Healt alkalmazásba mutatja,megtaláltam.
Megvan óra kb 4éve,erről nem is tudtam,de átlag bringázunk ott meg Brytont használok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!