200 000 lumen-es lámpa az mennyire erős?
Kétszázszor fényesebb mint ez az átlagos LED fényforrás:
De ha ezt a 200 000 lument zseblámpával kapcsolatban olvastad valahol akkor fogadd erős fenntartásokkal...
A régi 100W-os izzószálas égők kb 1000 lument tudtak.
Tehát abból vegyél 200 darabot. A repülőgépek leszállófényei sem tudnak ennyit, csak kb 6000lm környékét. Mégis látod 20-25 kilométerről hogy jön.
Engem is érdekelne hogy láttál ilyent, mert bizony ha autóba való LED-es fényforrás, vagy zseblámpa, akkor az 130%-osan átverés.
Sejtettem hogy "zseblámpa"
Itt méricskélték:
Ha jól látom nem jött ki belőle 200k csak 179k az első másodpercekben.
30 másodperc múlva 166k, Kb 80 másodperc múlva pedig 37k.
Nem tudom mire jó azon kívül hogy kiviszed este, haveroknak bekapcsolod, "hú b****meg" és annyi.
Játéknak drága.
nekem van egy kis 1000 lumenes bicajlámpám. az kb mint egy autó reflektor... nappalt varázsol a köv 100 méterre.
200.000 lumen, az kb... felmész egy helikopterre, akkor bevilágítasz egy kisebb falut, vagy lakónegyedet vele.
Én egy 120.000 lumenesről találtam videót. Ha valós is ez a 200.000 lumenes, szerintem nem tudod úgy használni, hogy valakit ne zavarnál vele. Szerintem egy sor törvényt sértenél a használatakor, gondolom ezt te sem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!