Nyomtatóz akarok vennix de nem tudom milyet?
Figyelt kérdés
Színes A/4 és kisebb lapokra akarok nyomtatni képeket, jó minőségben, viszon max 20k-t adnák ki.
Légyszi írjatok már jókat 😅
Az se baj ha drágább, megnézem.
ma 14:12
A kérdező szavazást indított:
Nyomtató
Nyomtatás
A/4
Lap
Színes
Patron
1 szavazat
1/6 anonim válasza:
1: Mit szeretnél???
2: Miről lehet szavazni?
3: Csak én vagyok ilyen értetlen?
2/6 anonim válasza:
Ennyiért csak tintasugarasat kapsz, ami minden, csak nem jó minőségű. A tintapatronokra meg irdatlan pénzt fogsz kiadni. Én Xerox lézernyomtatóra gyűjtök.
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Ez több mindentől függ, de 20ért nem veszel olyan nyomtatót ami szépen nyomtat, nekem 25ezer volt anno, de abba még kell patron is rendesen, mert ha képeket nyomtatsz, akkor az fogyni fog rendesen, sok pénz az, meg kell akkor hozzá fotópapír, vagy valami jó minőségű papír is.
4/6 anonim válasza:
Canon SELPHY nyomtatót ajánlom, pontos típust nem tudok most mondani, de 2 éve használom és fotókat nyomtatok vele. Jó minőségű képeket tűélesen visszaadja és színpontos. 2 éve 32 ezer ft volt
5/6 Ypszilon1980 válasza:
#4: Most ahhoz hasonlót 35-40 körül lehet venni, valóban szépen nyomtat, de az sem olcsó, illetve a hozzá való festékkazetta+papír, meg az csak 10x15-ös max, nekem is volt, tönkrement benne a mechanika.
6/6 Szirty válasza:
A szavazásba még belerakhattad volna hogy:
- Akarok
- Papír
- Olcsó
- Képeket
- Kisebb
- Megnézem
Amúgy nem keverted össze a szavazást a megadható kulcsszavakkal?
Ez azért furcsa, mert kérdés kiírásakor megkérdezi hogy "Szeretnél szavazást csatolni a kérdéshez: Igen / Nem".
Tudod mit jelent az hogy szavazás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!