Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért van az,hogy mindent...

Miért van az,hogy mindent próbálnak rákenni a boltok az emberre?

Figyelt kérdés
Anno egy tableten kellett érintő felületet cserélnem,meg is rendeltem a cuccot semmi ördöngösség nem volt a becsatlakoztatásába rádugtam az alaplapra,bekapcsoltam a tablet és fura mód nem érzékelt.Aztán mondom újra indítom a tabletet hátha segít valamit,de ugyan úgy nem érzékelt aztán óvatosan lehúztam a csatlakozást az alaplapról és a kezemben maradt a csatlakozó.Erre rám fogták,hogy én elvágtam a kábelt pedig semmi olyat nem csináltam ami el tudta volna vágni sőt pontosan azt tettem ami elő van írva,hogy beszerelés előtt teszteld a terméket.

dec. 11. 14:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem kellett volna hozányulni és miután tönkre vágtsd a boltban vissza vinni hogy javitsák Meg cseréljék ki ök .

Boltnak Volt igaza.

dec. 12. 06:26
 12/17 A kérdező kommentje:

11/

Tipikus okos magyar vagy.... én semmit nem vágtam tönkre nem először szerelek már ilyen dolgokat.

dec. 12. 10:59
 13/17 A kérdező kommentje:

11/

Ja és ha valamit elrontok akkor vállalom a felelősséget nem másra akarom kenni...

dec. 12. 10:59
 14/17 anonim ***** válasza:
kérdezö én ha elromlik egy telefon garanciálisan akkor szervízbe küldöm nem én magam akkarom megjavitani utåna boltal veszekszem .
dec. 12. 13:13
 15/17 A kérdező kommentje:

14/

Gondolom azért mert nem értesz hozzá.

dec. 12. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Boltban dolgozom. Az esetedhez nem igazán tudok hozzá szólni, mert csak a te verziódat ismerem. A helyzet viszont sajnos az, hogy Magyarországon mindenféle közismert okok miatt meglehetősen alacsony az emberek egymásba vetett bizalma. Magyarul legtöbben csak lehúzni akarnak másokat. Ebbe bele tartozik az is amikor egy boltos a vackokat árul (ugyanis a legtöbb vevő automatikusan átverésnek érzékeli ha egy termék az általa interneten talált legeslegalacsonyabb ártól 5%nál nagyobb mértékben eltér) és az is, hogy sok "Youtube szakértő" vevő összebarmol valamit és a kárát a bolttal akarja megtérítettni.

Általánosításokba viszont nem mennék bele egy példa alapján.

dec. 13. 11:48
 17/17 A kérdező kommentje:

16/

Igen tudom az összebarmolósakat mert olyannal én is találkoztam már.Pár telefont meg ilyesmit már megjavítottam ha hibáztam viseltem.De itt tényleg az volt,hogy az alaplapra csatlakoztattam az érintő felületet nem is érzékelte az érintéseket,próbáltam újraindítást is utána se történt semmi aztán le akartam csatlakoztatni a cuccot és már akkor külön volt a csatlakozás és a szalagkábel mind ezt úgy,hogy semmivel sem vágtam el szándékosan.

dec. 13. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!