Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért van az,hogy mindent...

Miért van az,hogy mindent próbálnak rákenni a boltok az emberre?

Figyelt kérdés
Anno egy tableten kellett érintő felületet cserélnem,meg is rendeltem a cuccot semmi ördöngösség nem volt a becsatlakoztatásába rádugtam az alaplapra,bekapcsoltam a tablet és fura mód nem érzékelt.Aztán mondom újra indítom a tabletet hátha segít valamit,de ugyan úgy nem érzékelt aztán óvatosan lehúztam a csatlakozást az alaplapról és a kezemben maradt a csatlakozó.Erre rám fogták,hogy én elvágtam a kábelt pedig semmi olyat nem csináltam ami el tudta volna vágni sőt pontosan azt tettem ami elő van írva,hogy beszerelés előtt teszteld a terméket.

ma 14:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna annyiban hagyni, és elsunnyogni, aztán itt idejönni panaszkodni kérdésnek álcázva. Nézz utána a jogaidnak, említsd meg, hogy mész a (nem létező) fogyaztóvédelemhez, lehúzod a boltot mindenhol, stb.
ma 15:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Na de ha nem létező a fogyasztóvédelem mit érek vele?Mert egyszer már faragtam rá a fogyasztóvédelemmel.
ma 15:17
 3/10 Szirty ***** válasza:
100%

"Miért van az..."

Azért, mert sajnos az emberek meg mindent rá akarnak kenni a boltokra.

ma 15:20
 4/10 Thunderfairy ***** válasza:
51%
Mert nem kell ingyen kicserélni, megjavítani ha rád tudja fogni a problémát. Ezt nem is kellet volna kiírni ide.
ma 15:28
 5/10 A kérdező kommentje:

3/

Én semmit nem akarok a boltra kenni,mivel már akkor sem működött a cucc mikor próbára rádugtam a lapra elvágni meg semmi el sem tudta volna vágni a kábelt mert nem késre akartam dugni...

ma 15:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer rám kentek egy nivea kenőcsöt, szóval már tényleg mindent rákennek az emberre, ez hihetetlen, hova tart ez a világ???
ma 15:47
 7/10 Szirty ***** válasza:
100%

"Én semmit nem akarok a boltra kenni"

Elhiszem. Nem is rád értettem, hanem általánosságban az emberekre.

Sokszor megfelelő szakértelem (nem ritkán értelem) nélkül próbálkoznak össze-vissza és fordított tápot adnak valaminek, vagy nem a megfelelő adaptert használják hozzá vagy bármilyen módon "véletlenül" tönkreteszik és azonnal mennek vissza a boltba sírni hogy xar a termék.

Néha még szándékosan is megrongálják hogy másikhoz jussanak hozzá. Nem is egyszer itt is volt már kérdés hogyan tudná tönkretenni a cuccot úgy hogy ne lehessen bizonyítani hogy szándékosan tették tönkre.

Sajnos ilyen előfordul és ha ez túl gyakori, akkor az van hogy elzárkóznak a cserétől.

ma 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:
#2 Ezt egyrészt nem mindenki tudja, másrészt vannak más opciók is, pl. kissé határozottabb fellépés, posztolás megemlítése, nem tudom, mi hatja meg őket. Persze innen könnyen okoskodom, de ez akkor is egy felesleges, értelmetlen kérdés. Nem lenne az, ha azt kérdezted volna, hogy mit lehet tenni még ez ügyben.
ma 16:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem két ismerősöm is volta, akik saját hibájukból tettek tönkre elektromos eszközt. Bekamuzták hogy ők nem tudnak semmiről, egyik napról a másikra nem működött, mindkettőjüknek garanciába javították/cserélték.
ma 19:04
 10/10 A kérdező kommentje:

9/

Durva,hogy nekik úgy sikerült,hogy saját hibájukból történt.Nekem volt már pár ilyen ügyem,hogy a bolt megpróbált rám fogni xy dolgot,ott találtam fogás pontot de itt még nem sikerült.Volt egyszer egy iphone kijelző amit rám akartak fogni,hogy szerelésnél kilyukasztottam,holott be sem szereltem aztán pár hét múlva jött a duma,hogy na mivel rendeltem már párszor maradjunk jóban vissza adják a pénzem.Ezzell el is ismerték,hogy nem én voltam a hibás...

ma 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!