Miért van az,hogy mindent próbálnak rákenni a boltok az emberre?
"Miért van az..."
Azért, mert sajnos az emberek meg mindent rá akarnak kenni a boltokra.
3/
Én semmit nem akarok a boltra kenni,mivel már akkor sem működött a cucc mikor próbára rádugtam a lapra elvágni meg semmi el sem tudta volna vágni a kábelt mert nem késre akartam dugni...
"Én semmit nem akarok a boltra kenni"
Elhiszem. Nem is rád értettem, hanem általánosságban az emberekre.
Sokszor megfelelő szakértelem (nem ritkán értelem) nélkül próbálkoznak össze-vissza és fordított tápot adnak valaminek, vagy nem a megfelelő adaptert használják hozzá vagy bármilyen módon "véletlenül" tönkreteszik és azonnal mennek vissza a boltba sírni hogy xar a termék.
Néha még szándékosan is megrongálják hogy másikhoz jussanak hozzá. Nem is egyszer itt is volt már kérdés hogyan tudná tönkretenni a cuccot úgy hogy ne lehessen bizonyítani hogy szándékosan tették tönkre.
Sajnos ilyen előfordul és ha ez túl gyakori, akkor az van hogy elzárkóznak a cserétől.
9/
Durva,hogy nekik úgy sikerült,hogy saját hibájukból történt.Nekem volt már pár ilyen ügyem,hogy a bolt megpróbált rám fogni xy dolgot,ott találtam fogás pontot de itt még nem sikerült.Volt egyszer egy iphone kijelző amit rám akartak fogni,hogy szerelésnél kilyukasztottam,holott be sem szereltem aztán pár hét múlva jött a duma,hogy na mivel rendeltem már párszor maradjunk jóban vissza adják a pénzem.Ezzell el is ismerték,hogy nem én voltam a hibás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!