Véletlenül pár csepp vizet öntöttem az elosztónak az egyik dugaljába. Nem tudtam kihúzni az áramból, mert egy szekrény mögött van bedugva, amit nem tudok elhúzni, kitöröltem egy száraz zsepivel, megrázhatott úgy az áram, hogy nem tudok róla?
Figyelt kérdés
Illetve ha nem lett rövidzárlat meg semmi, mit csináljak az elosztóval? A szekrényt nem tudom elhúznidec. 9. 07:35
11/12 Szirty válasza:
"...megrázhatott úgy az áram, hogy nem tudok róla?
Ha túlélted, akkor nem.
Látom téged se rázott még meg soha az áram (ami cseppet sem baj). De ha megtörtént volna egészen biztos hogy tudnál róla!... :)
12/12 anonim válasza:
Ha az áram megrázott volna, azt észreveszed, és akkorát visítasz, hogy be is pisilsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!