Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fejhallgatót vagy fülhallgatót...

Fejhallgatót vagy fülhallgatót vegyek inkább?

Figyelt kérdés

Viszonylag sok zenét hallgatok és a jelenlegi fülhallgatóm kezd kicsit elavult lenni így lassan meg is érett a cserére. A dolog az hogy dilemmában vagyok hogy nem-e kellene egy fejhallgatót vegyek.

Fontos nagyon számomra a jó hangzás ami, nyilvánvalóan a fejhallgatók előnye, és azt nem is lehet olyan könnyen elveszeni, mint amilyen problémám volt eddig a kicsi fülhallgatókkal. Ezzel ellenben viszont a kicsiség előnye hogy viszonylag diszkréten is lehet zenét hallgatni azon, anélkül hogy mind a két fülem be lenne dugva.

Kinek mi a tapasztalata, melyiket éri meg jobban megvásárolni?

dec. 7. 16:23
A kérdező szavazást indított:
Fejhallgatót
Fülhallgatót
11 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Tehát objektíven körülírtad az előnyöket és a hátrányokat. Tisztában vagy ezekkel.

Ez alapján neked van nagyobb rálátásod, hogy merre dől a libikóka.

Én mindkettőt használok. PC-n szinte csak fejhallgató (tartalomfogyasztás, gaming), telón, laptopon jellemzően TWS fülhallgatót.

dec. 7. 18:55
 2/4 anonim válasza:
34%
Nem-e😅🤣
dec. 10. 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokáig fülhallgatókat használtam, de egyszerűen sose volt tartós nekem egyik se. Amíg vezetékesek voltak, addig a vezeték tört meg sokszor pár hónapon belül. Aztán áttértem vezeték nélkülire, ahogy elérhetőbb áron kezdték árulni ezeket is. De ez se jött be, egy idő után a csatlakozás nehéz volt, valamelyik fele elromlott, nem kapcsolódott, halkabb volt. Meg nem szeretem az agybadugós füleseket és másfajtát alig lehet már kapni.

Aztán megvettem az első vezeték nélküli fejhallgatómat és azóta nem is használok már fülest. Olyan jól szól, össze se lehet hasonlítani, a zajszűrés fantasztikus. A legdrágabb fülhallgató sem ér fel vele.

Először egy Hama volt, aztán Sony 720. Most Sony XM4 van, ez eddig a legjobb. Egyik sem romlott el mindennapos használat mellett sem,csak az igényeit változtak,azért váltottam drágábbra.

tegnap 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

"Fontos nagyon számomra a jó hangzás ami, nyilvánvalóan a fejhallgatók előnye"

Nem.

A bt fejhallgatók nagyon nagy része semmi egy jó agybadugós izéhez képest. De igazából a fülhallgató se lesz megoldás. Az lenne optimális, ha egy minőségi bt receiver agyatlanul jó üzemidővel rá lenne tolva valami jónak ünnepelt, jó ár/érték arányú, zárt fejhallgatóra. Leginkább Superlux márkanév alatt keresnék ilyet, kimondottan zártat, kimondottan közkedvelt hifizőset, szép mélyekkel, jól záró, kényelmes, lehetőleg textil párnákkal (tudom, hogy a textil pár dB bukó zártság terén, de a kényelem fontosabb, ráadásul jól tisztítható, főleg ha van pót).

Ha hasonlóan nulla ill. minimál ekvalizerezősen tökéletes valami kell, de aktív zajszűrős bluetoothos, mikrofonos kivitelben, akkor azért rendesen be kell nyúlni a zsebbe. Sennheiserről nem mennék le, és kimondottan a tartós anyaghasználatú, mélyhangsúlyos, passzív zajcsökkentésben is jó, kényelmesként számontartottakat keresném ki és jegyezném fel, majd felpróbálgatnám őket valahol, ahol van belőlük (márkakereskedés gondolom, vagy lepődj meg: nagy hangszerbolt). Felpróbálás után dől el, hogy neked mennyire kényelmes, és hogy neked mennyire "hhaaggyadmááá" a hangszínszabályzás nélküli hangkép, a zajmentesítés passzívan és aktívan, meg persze a bt szarok tesztelői nehézfegyvere, a matekmetál, és az ő kotyogós kávéfőző effekttől mentes megszólalása a telefonod és a fejhallgató kompatibilitási csúcsán álló bt átviteli móddal.

tegnap 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!