Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen fej/fülhallgatót...

Milyen fej/fülhallgatót vegyek? (TÖBBI LENT)

Figyelt kérdés

Első sorban fülhallgató kéne:-legyen szövettel bevont a kábele,ne törjön könnyen a kábel(vagy nem is tudom,hogy szokták mondani)

-legyen zárt(mielőtt próbálna valaki lebeszélni,ha zebrán átmegyek,stb... akkor mindig ki szoktam venni a fülemből)

-legyen jó a hangzása

-0-15 000Ft-ig akarok ilyet venni

Ha nincs ilyen az se olyan nagy tragédia.fejhallgatóból vezeték nélküli kéne.(nem tudom hogy,hogy szoktak ezek működni,bocs ha hülyeséget írok)

-bluetoothos,vagy jack 3.5mm-es legyen

-legyen nagyon jó a hangzása

-legyen kényelmes

-legyen jó a basszusa,hangzása stb....

Erre már egy 20-ast költenék,de az a legvége!!!

Válaszokat előre is köszönöm!

2016. szept. 20. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Fülesnek esetleg JBL tudom ajánlani, mint személyes tapasztalat.

Kb 1éve használok JBL J33 fülest, igaz megvolt az ára, de soha sem gondolkodtam/mondtam azt, hogy basszus, ez egyáltalán nem érte meg.

2016. szept. 20. 20:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Fülesből Xiaomi Hybrid. A hangzás jósága ízlés dolga, kicsit kevés a közép, de nekem bevált. A szövetbevonat meg a zártság stimmel, és árban fele annak amennyiért venni akarod.
2016. szept. 20. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!