Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha az Alzan rossz keszuleket...

Ha az Alzan rossz keszuleket adtak at,viszont nem viszem vissza, akkor megkeresnek?

Figyelt kérdés

Masnak a rendeleset adtak ide, megneztem a blokkon mas neve szerepel.

A termek egy jobb minosegu lemezlejatszo. Elgondolkodtam, hogy vajon ha nem viszem vissza, akkor megkeresnek e. 😆

Eddif az a terv, h visszaviszem, de hatha meggyoztok.

dec. 5. 23:04
 1/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
46%
Ez is bűncselekménynek számít szerintem, úgyhogy jobban jársz, ha feljelented magad előre.
dec. 5. 23:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Remelem enyhito korulmenynek szamit, es elnezik a megrongalt csomagolast.
dec. 5. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Küldd vissza, vagy vidd / küldd el a másik ember címére. Az a legtisztább.
dec. 6. 00:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Amikor átveted akkor miért nem szoltál hogy rosszat adtak Oda?
dec. 6. 06:42
 5/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Kiderül szerintem előbb-utóbb, ugyanis ha a megrendelő keresni fogja, plusz jelzi neki is az app vagy a weboldalon, hogy át lett véve, akkor tudni fogják, hogy ki lett már adva másnak. Ha bemutatótermi átvétel volt, akkor van kamera is.
dec. 6. 06:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Te mit rendeltél?

A te rendeléseddel mi lett/lesz?

Rendeltél - mondjuk - egy hűtőszekrényt és csak otthon vetted észre, hogy lemezjátszó van a csomagban? Rájöttél, hogy nincs is szükséged a hűtőre, viszont nélkülözhetetlen számodra a lemezjátszó?

dec. 6. 07:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tarthatod meg.

Azt a csomagot várja az eredeti megrendelője és előbb utóbb kerestetni fogja a céggel akik kitudják deríteni hol van, mindennek van nyoma csak idő kérdése és úgy is rájönnek hogy nálad van. Szerintem még ma hívd fel az Alzát hogy elmondd mi történt mert így akkor megúszhatsz egy kellemetlen beszélgetést később, illetve egy rendőrségi ügytől is megkíméled magad. Ez a legtisztább. Ha meg akarod tartani, mert mondjuk van rá pénzed és kifizetted már, vagy hajlandó vagy érte pénzt adni akkor erre is nyilván lehet lehetőséged. De mindenképp vedd fel a kapcsolatot az Alzával, ez a legtisztább, majd Ők elmondják mi legyen a következő lépés.

dec. 6. 09:28
 8/8 A kérdező kommentje:

Visszavittem reggel. Mondjuk az eladok is megjegyeztek, hogy eleg jo az a lemezlejatszo, megfontolhattam volna h nem viszem vissza 😂 en is lemezlejatszot vettem amugy.

Nagyon faradtan kezdtem bontogatni, azert se vettem eszre. Ott meg naluk nekik kellett volna a blokkot ellenotizni, h kinek a neven van, nem nekem. En csak kifizettem, felkaptam es rohantam mef dolgozni. Zarasi ido vegen tortent, eselytelen volt rohannk vissza.

dec. 6. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!