Amennyiben a Braun Skin i-expert-nek elfogy a 400ezer villanás száma, mi történik?
Arra lennék kíváncsi, hogy ha elfogy a 400ezer villanás szám, akkor azután szervízelhető? Itt gondolok például lámpa cserére...stb.
Tehát van valami módja, hogy ugyanaz a készülék teljes egészében újra használható legyen valamely javítás/csere alkalmával, miután elérte a maximális villanást?
Csak nem látom értelmét, hogy egy 200ezer Forintos gép ezután a kukába menne csak úgy?
Köszönöm a válaszokat!
" egy 200ezer Forintos gép ezután a kukába menne csak úgy?"
Nem szabad a kukába dobni.
Elektronikai hulladékgyűjtőben kell elhelyezni. Új készülék vásárlásakor is le lehet adni, törvény kötelezi a forgalmazót az átvételre.
A BRAUN szerint "22 évnyi teljes testfelület-kezelésre elegendő villanás⁵".
"⁵ A Skin i·expert és a Silk·expert Pro 5 készülékhez meghatározottak szerint. Csak illusztrációs célt szolgál. Nem tekinthető garantált ígéretnek."
1/3 Az első válaszolónak üzenném, hogy tisztában vagyok azzal, hogy nem szabad kommunális kukába dobni, ez csak átvitt értelemben értettem.
2/3 Elolvastam a használati utasítást, és a gyártó 6 évre garantálja a gép élettartamát.
" a gyártó 6 évre garantálja a gép élettartamát."
Milyen gyakoriság mellett?
A gyártó leírásából: "22 évnyi teljes testfelület-kezelésre elegendő villanás⁵"
22 évet is ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!