Ma jött meg ez az akus lámpaszett.Vajon honnan tudható ,hogy teljesen feltöltődött e?
Ezeket Kínából sokkal olcsóbban megkaptad volna és egyébként igen, mindkettőnél kialszik a töltésjelző LED a végén.
Csak türelem.
Előbb megzavartak, ezért elsiettem (türelmetlenül). Ha nem is sokkal olcsóbb, de Kínából ingyen posta lett volna, így értendő.
Mindkettőt szétszereltem, az első lámpában egy 14500 méretű cella van, forrasztós kivitelben, rendes Li-ion töltésszabályzóval együtt.
A hátsó lámpában egy kis lapos akku van, ott is rendes elektronikával.
De nem árt, ha van alternatív lámpa is, mert ha pont akkor merül le, amikor nem kéne, bajban lehetsz.
Igen, mert újraindul a töltés és megint telenyomja, ez így normális.
A töltés végének van egy érzékelési metódusa: adott végfeszültségen általában a kapacitás tizedének megfelelő értékre visszaesik az áram, akkor van tele.
Ha lekapcsolt a LED, töltés leállt.
Ha újraindítod, ismét elkezdi az áramfigyelést, majd leállítást.
Kérdező....... az ilyen embereket mindig szánalommal nézem. 2 órán keresztül használod a kerékpár világítást, de nem vagy képest egy normális lámpát venni? Ilyen szarokra vered el a pénzt? Meg gombelemre? Ez nettó környezetszennyezés és nettó önszopatás!
Vegyél egy normális lámpát kb 10x-séért mint amibe ez kerül. Abban normális méretű és minőségű akku van, ad értékelhető fényt és nagyjából tudja a ráírt üzemidőt is. Ja és nem tejfölösdoboz vastagságú műanyagból van. Ez amit linkeltél ha világít is jól, akkor is tudi hogy max pár héten belül ripityára törik, mert annyira ócska anyagból van.
Aki ilyen sokáig kerékpározik sötétben annak megéri normális, minőségi lámpát venni!
7-es ,ha lenne se adnék ki annyit egy lámpára( esetleg ha milliomos lennék)
Környezetszennyezésről meg felesleges a mai világban beszélni amikor minden ember a budira is kocsival megy szerintem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!