Ha ebből a kis szirénából kiszereltem az elektronikát, akkor tulképp bármekkora teljesítménnyel küldhetek rá hangot?
1. Ugye alapból egy kis panel van benne, ami a szirénahangot generálja.
2. ezt kiszedtem, de attól még ugyanúgy megmarad a 2 szál kivezetés
3. eddig csak URH rádiót kötöttem rá kihangosításnak, tökéletesen működik is sima speakerként, de vajon ha ráengedek 100W-ot, mi történik?
(eddig max 15W-ot engedtem rá, azt kihangosította tartósan is)
nem barmolom, de miért lennénk előrébb, ha leírom a pontos típusát? szerintem egy elektronikában otthon lévő ember se fogja tudni, hogy pont ez és az a szirénaerősítő mégis hogy épül fel.
egyébként ráadtam mind a 100W-ot és nem ment tönkre a kis gagyi hangszóró, igaz, hangosabb se lett, kb semmi érzékelhető változás. talán annyi, hogy a mélyeket nem hozza ki olyan tisztán.
gondolom, az az ohmikus eltérés is elég lényeges (az eredetileg beépített 11 Ohm), viszont gyakorlati haszna elég nagy ennek a kis vacaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!