Miért tűnt el ilyen sok terület az xbox-on?
Figyelt kérdés
átjáróba annyi volt hogy xbox one x-en megdöglött a hdd, vettem egy ssd(960GB), kicseréltem, úrjatelepités, és amikor megnéztem a tárhelyet csak 365gb szabad volt. Annyit tudok hogy a rendszer kb 100GB viszel nem 600GB-ot. Valakinek valami ötlete?nov. 30. 09:34
1/5 anonim válasza:
Temuról vetted azt az ssd-t?
Egyébként a rendszer partició rosszul lett kiosztva. Nézz utána, hogy tudod megszabni manuálisan és telepítsd újra.
2/5 A kérdező kommentje:
Áruházba vettem egy kingston.
nov. 30. 13:15
3/5 anonim válasza:
A 960GB a hiba. Az Xbox konzolok csak akkora meghajtókat ismernek fel amivel gyárilag is jöhet a konzol: 500Gb, 1TB, 2TB. A 365GB szabad hely az 500GBos modelleken van. Mivel a te meghajtód nem éri el az 1TBot a rendszer "lefelé kerekít" és 500asnak formázza.
4/5 anonim válasza:
Marhaság amit ír az előző. Szerinted minek árul akkor az Xbox hivatalos külső tárolókat?
Ha nem tudod a választ inkább ne írj mint találgass
5/5 anonim válasza:
#4 Nincs itt semmiféle találgatás. Amit mondtam az úgy van, illetve nem tettem hozzá, hogy belső meghajtóról beszélek így félreértetted. Külső meghajtóként elfogad a rendszer bármit USB3.0 és 128Gb felett, de belsőnek nem. A Microsoft úgy árul külső tárolót felárral, hogy bármilyen márkájút rádughatsz egyébként tehát az semmit nem jelent. Azért nem szoktak belefutni az emberek meghajtócserénél ilyen problémába, mert viszonylag kevés tárolót árulnak ilyen nem hagyományos méretezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!