Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyit bír nektek az Iphone...

Mennyit bír nektek az Iphone 4 egy töltéssel?

Figyelt kérdés

Vettem egy Iphone 4-et és keveslem az üzemidejét. Kb kevés használat mellett nekem 12 órát bírta. 2 napja van nálam, valaki azt mondta, hogy beerősödik majd... szerintetek szervízgyanús? (próbáltam gps,push,wifi-t, 3G-t offolni majd a multitaskingokat is kiütni miután nem használom őket)Átlagban 10 perc alatt merült 1%-ot Standby-on!

Köszi előre

2010. nov. 5. 22:30
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem xperia x1-em van és a gyári akksi max 12 órát bír és az utángyártott 1550mAh-es az meg kifolyt úgy ahogy van elromlott.
2010. nov. 5. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan csak vacak 2g-m van, de szerintem ez nem normális. Én eléggé kihasználom szerintem a telefont, mert rengeteget hallgatok rajta zenét, és napi 2-3 órát használom a documents apps-et is, és így 2-3 napot bír ki, pedig már lassan 1 éves lesz...
2010. nov. 5. 22:40
 3/7 BlueBull ***** válasza:
0%
ha tudtál venni egy IPhone 4est akkor ezt is meg tudod oldani...
2010. nov. 5. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
De irigy valaki... Csak kérdezett valamit. Válaszolni szokás, nem pedig kitölteni egyéni frusztrációdat rajta.
2010. nov. 5. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem 3GS em van de nekem sem bír sokkal többet mondjuk elég nagy teljesítményt kapsz ennek ellenében szerintem. Ez egy kis bibi de am vaterán tudsz vásárolni nem olyan drága pénzért hordozható töltőt amit feltöltessz és azzal az iphonet ez elég hasznos lehet már énis gondolkoztam rajta.
2010. nov. 5. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
előző vagyok : [link]
2010. nov. 5. 23:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! Kevésbé hasznos illetve nem ide illő kommentet meg úgymond figyelmen kívül hagyom, mivel én nem kérkedni akarok az Iphone-ommal, hanem csak egyszerű kérdést tettem fel. Ez a hordozható töltő nem hülyeség, sőt lehet tényleg lesz belőle valami ;)
2010. nov. 6. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!