Valaki letudna írni nekem egy Macbook “gyorstalpalót”?
Sziasztok.
Előzetesen kérek mindenkit,hagyjuk ki azt a részt,hogy semmi szükség ilyen drága laptopra, 2 évig gyűjtöttem rá,meg fogom venni:)
Harmadéves Egyetemista vagyok levelezőn,mellette dolgozom amihez szintén szükségem van laptopra. Két év alatt kettő “olcsóbb” kategóriás laptopot nyírtam ki,volt olyan,hogy az egyik vizsga közben olyan szinten laggolt,hogy nem tudtam befejezni és érvénytelent kaptam..minden csoporttársamtól akinek Macbookja van csak jót hallok,valakinek már 4 éve megvan és azért jogon tényleg napi szinten órákig nyúzzuk+munka.
Iphoneom van már kb 10 éve,ipaden is gondolkodtam de igazábóp ha billentyűt,mindent megveszek hozzá árban már szinte ugyan ott vagyok..
Egy gyorstalpalóra lenne szükségem:
1. Melyik típust választanátok a helyemben?
2.Esetleg tudtok -e olyan videot youtube-on vagy bárhol,amiben elmondják az alap beállításokat?
3. Van -e bármi amire mindenképp figyeljek?
(Remélem érződik a zsongásom,tényleg évekig gyűjtöttem rá)😄
Ha ennyire nem értesz hozzá, miért vagy olyan biztos, hogy ez kell neked? 2 évig gyűjtöttél, de melyikre? A legolcsóbb 360.000 a legdrágább 1.200.000 felett van, melyikre van pénzed?
1. valamelyik Air-t szokták ilyen célra venni
2. talán csinálj valamit te is, rengeteg útmutató van a neten angolul is, magyarul is
3. Ha tényleg évekig gyűjtöttél rá (amit nem hiszek, értelmes ember egy ilyen konzumer vacakra nem gyűjt évekig, hanem megveszi amire van pénze) akkor esetleg nem kellene ilyet venned, mert nincs rá pénzed. Ha ellopják, összetörik akkor ismét gyűjthetsz. Ha neked évekig tart összeszedni ennyi pénzt, akkor költsd valami értelmes dologra.
Nagyon kedves vagy utolsó! :)
750-et gyűjtöttem rá és azért “ennyi évig”, mert nem az első helyen állt, ha magamról volt szó hamarabb költöttem élményekre pl. Azért fel volt állítva egy sorrend és nem,normális ember is meggondolja 2x,hogy biztosan megéri-e.
Ha morcos vagy,vagy neked nincs, ne itt böngéssz. :D
Elsőnek köszönöm:)
Igen,ahogy azóta olvasgatok,biztosan nem mindet fogom erre költeni:)
Köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!