Üdv! Van egy régi fa dobozos tv-m; aminek csak egy koax bemenete van. Már többször hallottam; hogy állítólag a set top boxot rátudnám kötni egy VHS kazetta lejátszóval a tv-re; de nemtudom hogy kell. Valaki letudná írni?
"A set top boxnak scart kimenete van csak; a VHS lejátszónak van két scart csatlskozója (az egyik fekete a másik kék)"
Tehát a set top box Scart-kimenetét össze kell kötni a VHS-magnó (mi a gyártója, típusa?) Scart-bemenetével...
"illetve egy koax be és kimenete"
...majd a koax kimenetet...
"Van egy régi fa dobozos tv-m; aminek csak egy koax bemenete van"
...a TV (annak gyártója, típusa?) koax bemenetével és a TV-t rá kell hangolni a VHS-magnó modulátorának frekvenciájára.
A TV típusa Orion Jácint.
A set top box típusa Orion DVBT-1502.
A VHS lejátszó típusa LG 6HD HI-FI STEREO (V180).
Van rajt audio is; az előbb hülyeséget írtem; hogy nincs.
"szerint az alsó "EURO AV1 AUDIO/VIDEO" a Scart bemenet - erre csatlakozik a DVB-T vevő Scart kimenete."
Mea culpa - elírtam (rosszat másoltam): szóval a kék "EURO AV2 DECODER" Scart bemenetre kötendő a DVB-T set top box Scart kimenete.
#9: A felette kiválasztott csatornánál, igen.
(De egyébként jobb oldalon, alul, a bal csatlakozó - [link] - elvileg videojelet fogad: "Az előlap jobb alján található a videó, magnetofon és fejhallgató csatlakozója.")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!