Baj ha minden este fülhallgatóval alszom?
Figyelt kérdés
Minden este úgy alszok el, hogy bekapcsolok zenét a spotifyon és egész este a fúlemben van a fülhallgató. De nem megy egész este csak 45 percig megy a zene, aztán leáll, ezt allítottam be, utána csak a fülemben van nem szol benne semmi. Ez baj? vagy csak szimplan szarjam le?tegnap 23:36
1/4 anonim válasza:
Ha úgy eltudsz aludni hogy közben megy a zene a füledben szerintem nagyobb gondok is vannak.
3/4 anonim válasza:
Nekem egyszer az a gumiharang a fülesről, benne maradt a fülembe, csak az egyensúly érzékem szórakozott. Fül orr gégészeten szedték ki csipesszel, az orvos jól letolt, hogy hogy lehet ekkora ökörséget csinálni, az nem arra van hogy aludjak vele, meg amúgy se tesz jót a hallásnak. Inkább hallgassam kis hangszórón halkan, ha annyira zenére akarok elaludni, csak ne fülesről.
4/4 anonim válasza:
Én is fülhallgatóval alszom sokszor, el is alszom úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!