Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Érdemes 2000K körüli meleg...

Érdemes 2000K körüli meleg fényű led izzót venni? Ez jó? Esetleg más alternatíva?

Figyelt kérdés

[link]

Azért szeretném, hogy esténként könnyebben tudjak elaludni, a képernyőm 2700K-ra van beállítva (flux). Ez az égő dimmelhető, nekem nincs ilyen szerkezetem, nálam így alapértelmezetten milyen fényt bocsátana ki?

nov. 15. 23:33
1 2
 11/15 retektorta ***** válasza:
71%
Én lekapcsolom a lámpát, ha aludni akarok.
nov. 16. 11:40
 12/15 A kérdező kommentje:

10.: Akkor nincs olyan, hogy 2200 és 2700K között lehet állítani a színhőmérsékletet, csak elírás?

Retektorta jó neked!

nov. 16. 11:46
 13/15 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Vannak vezeték nélkül vezérlések, többféle. Nem csak Philips természetesen:

[link]

[link]

[link]

[link]

nov. 16. 11:58
 14/15 retektorta ***** válasza:

"Retektorta jó neked!"

Annyira nem, mert csak sötétben tudok aludni, világosban felébredek. Otthon még hagyján, de idegen helyen, pl. szállodában ha nincs rendes sötétítő vagy redőny, kelés van az első napsugarakra.

nov. 16. 12:27
 15/15 anonim ***** válasza:

"Akkor nincs olyan, hogy 2200 és 2700K között lehet állítani a színhőmérsékletet, csak elírás?"

De, csak nem annak amit linkeltél.

nov. 16. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!