Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » MVM Next apphoz(iOs) hogy...

MVM Next apphoz(iOs) hogy tudok bankkártyát csatolni?

Figyelt kérdés
Nem ad semmi lehetőséget rá. A beállításokban azt írja, hogy az első befizetés után tudok hozzáadni, azonban mikor ezt meg akarom tenni csak annyi üzent ugrik fel, hogy menjek át a bank felületére jóváhagyni... csak hát nincs mit..

nov. 14. 23:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Az semmi, de nekem nem engedi a jelszót megváltoztatni az email címnél, így nem tudok diktálni! Az a gyanúm, hogy a Microstoft követett el valamit a frissitésben.
nov. 15. 00:23
 2/6 anonim ***** válasza:
A továbbiaknál van egy olyan fül, hogy mentett kártyáim, ott sem tudod? Nekem tökéletesen működik az applikáció, mióta egyben van az árammal azóta is.
nov. 15. 06:38
 3/6 anonim válasza:

2-!

Nos kipróbáltam...minden rendben van.

Tudtam volna módosítani a jelszavam.

DE csak akkor,ha ugye belépek a régivel!

nov. 15. 08:14
 4/6 anonim válasza:

Elnézést kérek!

Az első válaszolónak szántam!

nov. 15. 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Az MVMnext applikációja és webes felülete is egy nagy kupac bűzölgő trágya. Állami vállalat, ennek megfelelően tojnak rá, hogy működik-e valami, nomeg programozóként csak az megy ilyen cégekhez, aki semmihez sem ért, így megvan a válasz arra, miért ilyenek a rendszerek.

Ugyanilyen hulladék vacak a MÁV és Repont appja is.

Visszasírom az E-On korszakot, ott működött minden.

nov. 15. 08:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Igazad van, de én nem tudok diktálni, az online felületet SEM tudom használni! Kénytelen vagyok az átalányban maradni.
nov. 16. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!