Az infrapaneleket milyen távolságról szabad használni? Mekkora távolság legyen az emberi test és az infrapanel között? Túl közelről tilos? Veszélyes?
Figyelt kérdés
nov. 10. 14:05
11/12 Szervizmérnök úr válasza:
7.
Szerintem lehet olyan különbség kettőnk között, hogy soha nem használtál ilyet, talán akkor nem kérdeznél?
Nekem viszont több év tapasztalatom vele és azt hittem, segíthetek valamit a tapasztalatok átadásával.
---------------------------
Egyik kedvelt példám: nem nagyon kérdezek interneten, hiszen ott a kereső, mindent tud. De talán 15 éve kérdeztem valamit, más fórumon. Jöttek olyan válaszok is, ami nem releváns, némelyik kicsit hülyének is nézett talán, a maga egyszerű stílusában és helyesírási hibáival együtt.
De lazán átugrottam, mivel én voltam a kérdező és nem illett volna leszólni, amiért vette a fáradságot, hogy válaszolt nekem.
Így is lehet.
12/12 A kérdező kommentje:
Akkor meg lehet kérdezni az adatokat. Ennyi. Vagy lehet fészpálmozni.
nov. 10. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!