Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan tudja meg valaki, hogy...

Honnan tudja meg valaki, hogy néztem a facebook profilját ?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy időnként megjelenik mint baráti ajánlás ( emberek akiket esetleg ismersz kategóriában) akik megnézték a profilom, gondolom, mert másképp nem kerülhetnének oda. Nincsenek közös ismerősök és van köztünk 2000 kilométer, telefonszámjuk sincsen meg. Mégis feldobja a rendszer mint ajánlatot (tehát nem konkrét barátnak jelölésről van szó) azért gondolom, hogy látták a profilom.

Ezért gondolom, ha én nézem más profilját, ugyanúgy történik.

tegnap 06:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Algoritmus alapján
tegnap 06:30
 2/11 anonim ***** válasza:
58%
Sehonnan nem tudja meg.
tegnap 08:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy folyton ajánlgatja neki, hogy legyetek ismerősök.
tegnap 10:22
 4/11 anonim válasza:
59%
#3 Ez nem igaz. Ha valaki nézegeti más profilját, akkor azt az embert NEKI fogja felajánlani ismerősként, nem a nézett embernek őt. Ezen kívül ha lájkolsz valakinél valamit, akkor annak az illetőnek az ismerőseit szintén gyakrabban fogja neked felajánlani az algoritmus.
tegnap 11:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Szerintem a nézett embernek ajánl engem!
tegnap 12:13
 6/11 anonim válasza:
59%
Ha ebben akarsz hinni, akkor higgy ebben.
tegnap 12:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Amúgy szeretném hinni amit te mondasz…
tegnap 12:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Tényleg neki ajánl.

Nem egyszer volt, hogy megnéztem valakit akit csak úgy látásra ismertem munkahelyről vagy valami ismerős ismerőse volt és soha nem beszéltem vele, csak ott volt ahol mi is és pár nap múlva fura mód bejelöltek.

Hogyan? Azt se tudták, hogy ki vagyok.

tegnap 12:31
 9/11 anonim válasza:
59%
Szóval bejelölt valaki, akit ismertél munkahelyről és ez neked fura volt? Ejha.
tegnap 14:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Felismerték a profilját hogy rájukkeresett, azért jelölték be!
tegnap 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!