Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Facebookon miért nem tudom...

Facebookon miért nem tudom megnézni néhány embernek a profilját?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ha van olyan ember, aki nincs meg nekem Facebook-on ismerősként, és egy profilból láthatóak a nyilvános jelzéssel megjelölt posztjai, akkor egy másik profilból, ugyanolyan körülmények között(tehát nem vagyunk ismerősök) miért nem tudom megnézni azokat a posztokat és miért jön be az illetőnek úgy az oldala, hogy 'Nincsenek elérhető bejegyzések'. Nem hiszem, hogy letiltott volna a személy, mert ismerősnek tudom jelölni és üzenetet is lehet küldeni nekik. Ez miért van?
2023. júl. 24. 20:20
 1/1 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az egyik profilon van közös barátotok míg a másikon nincs? Mert mintha rémlene, hogy van olyan opció amivel csak "barátok és barátok barátai" láthatják a posztokat.
2023. júl. 27. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!